FINALLY.

 Nu är  jag framme efter en lång resa! Den har ändå gått bra så det känns bra i kroppen, brukar känna mig segare men jag ska inte ropa hej ännu, det kanske kommer ett bakslag.

Incheckad och klar. Jag var så hungrig när vi kom fram då jag missade maten på sista planet så jag och John slog oss ner på hotellet och tog varsin Tsingtao och jag åt en ceasarsallad. Kul att ses igen och få catcha upp, ser så mycket fram emot dessa 10 dagar!! =)

// Finally here. Just had a beer with John, so nice to catch up. Now i just got of from a bath, was so nice after a long flight to just relax and read my book. Now it’s bed time.. back to work tom.

 Tillbaka på rummet, likadant rum som senast förutom att det är en säng mindre.

 

Ljuvlig och stor säng som jag förmodligen kommer sova som en prinsessa i efter resan!

John captured the moment, här slängde jag mig i sängen, så taggad haha!!!

Nu har jag precis tagit ett varmt bad, läst lite bok och nu ligger jag med datorn på magen och har Simon på facetime. Mys. Klockan är redan 02.00 här så jag borde lägga mig! I morgon ska jag upp och gymma, äta god frukost och så ska vi ses på lunchmöte 13.00 sedan blir det en vända att titta lite kläder och sedan möta min kontakt Jay & hans fru för sushimiddag & planering. Spännande! Nu ska jag dra för gardinerna för fönstrena, ska försöka att inte titta ner och få svindel, jag bor högt upp alltså! Godnatt med er <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.