Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:36 | February 24, 2014

AWESOMENESS.

 Efter att jag varit runt en halvdag och jobbat, spanat in kläder, provat samples och rekat lite så åkte jag direkt hem till John & Tommy där även deras jobbkompanjon Amy var. När jag kom dit hade jag med mig en present till Amy, John påstår att hon aldrig varit så glad som när jag kom hit och nu hade hon även sagt att det jag är anledningen till varför hon är gladare än vanligt. Så sjukt söt, det värmer i hjärtat!! Hon är så himla duktig och snäll så jag ville ge henne något från mig!  =)

Efter att dom jobbat klart och Amy gått hem för dagen så gick vi åt och Hotpot, det var min första gång och jag kommer att tillägna ett helt inlägg åt det, vad det är, vad jag tyckte & hur det gick till.

Nu ligger jag raklång över sängen och skriver till er samtidigt som jag har min älskling på facetime bredvid, saknar honom nu! God natt!

DSC_0316 DSC_0320 DSC_0321

1 kommentarerEn kommentar om “AWESOMENESS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här