Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:12 | March 30, 2014

FRUITY.

Idag gör vi inte mycket här hemma. Vi mötte upp My, hennes syster & hennes pojkvän och åt “brunch” Får man kalla det brunch när man äter 14.30 och ätit frukost innan? Känns tveksamt haha.

Sedan dess har vi ätit frukt och kollat fotboll. Allsvensk premiär idag, kul. Mindre kul är huliganbråket som inträffade tidigare idag, jag syftar såklart på Dif-supporten som avled idag i Helsingborg. Jag tänker inte uttala mig något, tycker inte det är läge när något så tragiskt har hänt men självklart har jag åsikter som dom flesta andra kring det här, just nu jag lider mest med hans fru och barn. Vila i frid..

Nu blir det snart tacos här hemma. Söndag som det ska vara när man är trött och sliten i kroppen efter en hel helg med jobb. Hoppas ni har en mysig kväll fina läsare!

fruit DSC_0385

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här