Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:04 | April 30, 2014

CAMPADRE.COM

Nästa torsdag (8/5) kommer ni att kunna shoppa detta kitet på Campadre! Är du medlem redan? Good for ya- då plingar det till på mailen när kampanjen från Soked Of Luxury kommer upp där du kommer att kunna fynda det här setet för minst 50 %. HUR bra?

Campadre är ju alltså en sajt där du kan ta del av helt sjuka erbjudanden varje dag, det kommer upp kampanjer på allt från dyra märkeskläder, acceossarer till resor, inredning och massa roligt varje dag på upp till 70 % på ordinarie pris. Verkligen en bra grej att vara medlem på för om det är någonstans man kan göra kap så är det där.

In och signa upp HÄR om du inte redan är medlem.

Såhär såg jag ut i förra veckan. Kände mig så fin i detta blå härliga sköna set!

DSC_7496 copy DSC_7408 DSC_7413 DSC_7435 DSC_7451 copy DSC_7458

 


2 kommentarer2 kommentarer om “CAMPADRE.COM”

    Åhh så snyggt sett 😀
    Kan inte du visa vad du använder för smink just nu? 🙂 bet att du visag förut men om det är något nytt du börjat med 🙂 älskar din blogg och att få följa din vardag!! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här