Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:37 | May 30, 2014

LEVIS VINTAGE.

Äntligen har mina vita Levis jeansshorts kommit, så fina i vitt! Jag längtar efter att få bära dom i Spanien i sommar till min egna bikini (coming soon) & stråhatt men även som nedan till mina fina singoallatopp, stora ringar i öronen, leopardmönstrade klackar & stort hårt. Jag har ju redan ett par i jeans så dessa vita blir ett bra komplement i sommargardroben.

Ni hittar dom hos mina underbara vänner på Imso.com

Jag bär strl 25 i båda.

DSC_0856 DSC_0857 DSC_0858

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här