Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:39 | August 31, 2014

SO READY.

Efter en lugn helg med han som fortfarande får mitt hjärta att slå volter så känner jag mig så utvilad. Hur skönt är det inte med lugna helger ibland? Ni vet när söndagen blir sådär löjligt produktiv istället för extremt lat och en dag man helst vill sudda ut (ja jag tänker såklart på bakis-söndagarna)

I morgon jobbar jag 10-15 med ett avbrott när jag ska kolla lokalen sedan ska jag packa ordrar, TRÄNA (har fått mitt kost & träningsschema nu, SÅ spännande & så pepp!!) och sedan ska jag packa ordrar och sedan stötta på läktaren- pepppppp!! Killarna måste behålla sin 1a-plats, den är så fin. På tisdag åker jag till Stockholm för en massa bloggevent och annat, så himla kul, ska även plåta av höstkollektionen med Frida. Good week coming up!

grön3

 


2 kommentarer2 kommentarer om “SO READY.”

    Kul!! Säg till om du har tid att umgås, jag lökar ju på hotellet och har all tid i världen för något skoj! Hehe…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här