Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:22 | November 10, 2014

MORNING COFFEE.

Idag ser inte mitt morgonkaffe lika exotiskt ut som i fredags (bilderna nedan)

Jag sitter i morgonrock och jobbar med en kaffe, pratar med John på skype och går igenom mailen och förbereder allt jag måste få gjort idag och resten av veckan. Jag-vet-knappt-var-jag-ska-börja.. Ni vet den känslan efter semester. Jag har verkligen kopplat av på den här resan, mycket tack vare att wifi var så dåligt och att min mobil blev stulen. Tror jag behövde lite avkoppling även om jag har svårt att inse det.

Idag är det andra bullar, nu ska det jobbas! Jag ska även köpa ny telefon vid lunch och styra upp vårt extremt stökiga hem, jag har kommit hem med massa väskor, jag har fått tre leveranser så det står kartonger överallt. Måndag du är välkommen!

IMG_7951 IMG_7953 IMG_7954 IMG_7978 IMG_7989


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här