Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:47 | December 30, 2014

Turquoise.

Vad passar inte bättre än en strandtunika när man ska på strandfest?

Samma dag som vi skulle flyga hem var vi på Shimmys, vilket beach party! Wow. Det tog emot att åka hem när man stod och dansade under bar himmel, musiken strömmade ur högtalarna, sanden yrade från alla som dansade och luften var ljummen. Goldfish är verkligen bra, om ni inte hört dom så är detta min favoritlåt (länk) Det är ju sån känsla med saxofon!

Tunikan är köpt på Grand Beach Cafe, ett hett tips i Kapstaden vill jag tala om. Det är en restaurang/nattklubb nere vid vattnet i Waterfront, det är sååååå bra. Maten är helt sjuk, jag kan tala om att köttet jag åt där är det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv. Utan tvekan. Var där 3 gånger nu senast och åt samma sak!

Nu är jag i Eskilstuna, åt middag igår kväll med vänner i Stockholm och hade ett möte med EF. Jag ska berätta nu efter Nyår vad mötet handlade om, jag säger i alla fall åt er som funderar på att åka och studera engelska utomlands att spara datumet 31 januari i kalendern.

Puss!

IMG_1311 IMG_1318 IMG_1326 IMG_1349 IMG_1356 IMG_1355 IMG_1362 IMG_1361 IMG_1359 IMG_1360 IMG_1376

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här