Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:13 | February 27, 2015

ARMY.

En gårdagens look.

Jacka från Romwe länk HÄR, Linne H&M, Skinnbyxor Zara, Boots Alexander Wang, Solglasögon Miu Miu, Klocka Omega, Smycken Syster P & Jane Koenig, hörlurar Happy Plugs och mobilen är trasig för att den har jag tappat på gatan…. (suck!)

Vad som ligger bakom min fylliga fläta får ni se i morgon. Ett erbjudande kommer upp!

DSC_8565 DSC_8583 DSC_8584 DSC_8585 DSC_8601 DSC_8606 DSC_8616

5 kommentarer5 kommentarer om “ARMY.”

  Verkligen himla fin outfit! Och fantastisk blogg i övrigt 🙂

  Reply

  Kan du skriva ett inlägg med olika fest outfits i lagom prisklass? Det är så svårt att kunna hitta snygga kläder till fest och inspireras i denna tråkiga årstid, skulle också kunna vara kul med skotips då man inte kan gå i öppna skor än. svårt klädväder! Tack för en inspirerande blogg fina du!

  Reply

  Skriv gärna oxå vad du har för fiiin hårfärg, älskar färgen 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här