Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:25 | February 28, 2015

THX.

TACK till lite över 19000 följare instagram <3

Och särskilt tack för alla fina kommentarer. Ni sprider så mycket glädje! För att inte tala om igår när jag lade upp bilden (som 10000 andra människor) på den där jädra klänningen som vi inte alls är överens om färgen på, snacka om att det blev livat i kommentarsfältet haha. Katastrof. Jag var helt knäckt igår. För mig var klänningen vit/guld men på kvällen tyckte jag också att den var svart/blå, förstår INGENTING. Var ni också förvirrade?!

Puss och tack i alla fall. Skulle vilja träffa er alla!

IMG_6715

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här