Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:48 | July 27, 2015

NIGHT OUT

Jag & min bestie här om kvällen. Strax efter detta åt vi en pangmiddag på Puccini med allt från mozarella caprese till chorizo och kött. Mmm.. Det är gott med mat.

Jag & Simone på bilden blev bästa vänner på högstadiet, vi skrev lappar till varandra på mattelektionerna och en dag så listade vi ut att vi var kära (och träffade) samma kille, därefter gaddade vi ihop oss och har sedan dess varit supertighta. Det finns ingen som känner mig så väl och ingen som jag bryr mig så mycket om.

Topp & kjol Zara, Heels Nelly & Väska Mulberry.

IMG_8534 IMG_8535 IMG_8537

2 kommentarer2 kommentarer om “NIGHT OUT”

    Haha ja ni var ju de “tuffa tjejerna” enda tills jag insåg att ni var hur snälla som helst

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här