SORE

Idag har jag sån där träningsvärk ni vet så att man inte ens kan böja benen. Jag försökte ta ur tvätten ur tvättmaskinen i morse, det gick sådär. Rätt skönt ändå men det kom som ett brev på posten, jag antog att jag skulle ha värk idag men det här hade jag inte förväntat mig. Tack för det PT Hector!

Jag tror att det enda som kommer att hjälpa är att gå och träna igen. Det var ju i och för sig min taktik igår, jag gick på yoga på kvällen också i hopp om att det skulle bli bättre då men jag tror det blev värre, yogan var ju lika jobbig den haha. Det är några klasser idag jag är lite sugen på så jag ska nog gå dit, älskar det gymmet. Om ni är bosatta i Jersey City är Base place to be. Vill hänga på gymmet hela tiden!

Jag ska gå ner och skriva ut lite papper nu och skicka till Sverige och sedan jobba undan en massa. I morgon börjar jag jobba med Daniel Wellingtons pop up store, ska bli roligt. Vi kör två event nu torsdag, fredag för press och andra inbjudna så jag måste förbereda mig lite i kväll.

// My body is so so sore today. It’s the worst! Well.. guess I needed that. I couldn’t even do laundry this morning, can’t bend my legs. I think the only thing that will help me is to work out again, i acutally did yoga last night beacuse i thought it would help but the yoga was tough so i think it made it worse. If you’re in Jersey City you better sign up at the gym Base, it’s amazing. Now I need to work and print out some papers and send it to Sweden and then prepare for the events with Daniel Wellington on thursday and friday.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.