Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:09 | December 1, 2015

PREPARATIONS.

Landet i Sverige <3 Så mysigt. Idag är det grått och molnigt här idag, vi ser inte ens ut. Jag sitter och jobbar med lansering, kläderna lanseras denna vecka. Så nervös och spänd och peppad! Sitter och väljer ut lookbookbilder just nu, så roligt. Ni ska snart få se allt jobb! Jag trodde jag skulle kunna lansera idag men det är lite kvar, som alltid innan lansering, alla små detaljer och allt som måste sättas. Man vill inte släppa något halvklart. Jag kommer i alla fall hålla er uppdaterade denna veckan <3

Jag ska äta lunch snart och sedan pyssla i ordning lite här hemma, vi får gäster ikväll och sedan ska jag och hjälpa till på DW-butiken. En helt vanlig grå vardag och efter att ha facetimeat med farmor och mormor idag som satt och fikade så saknade jag sommar på landet. Där ska jag hänga mycket i sommar nu när jag bor i Stockholm halva året. Så ja, mitt liv är inte så mycket intressantare en tisdag som denna.

// Missing the countryhouse in Sweden <3 Now I need to prepare for my launch this week.
Skärmavbild 2015-12-01 kl. 17.39.38 Skärmavbild 2015-12-01 kl. 17.39.34 Skärmavbild 2015-12-01 kl. 17.39.29 Skärmavbild 2015-12-01 kl. 17.39.24


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här