Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:05 | January 31, 2016

BATHINGSUIT

Igår bad jag denna fina baddräkten från Nakd Swimwear. Länk HÄR. Så fin och bra modell! Gillar den massor. Kommer att bära den med höga jeansshorts över i Spanien i sommar. För er som undrar över storlekar så bär jag en XS och den sitter som en smäck. Solglasögonen köpte J på någon marknad i Soho, runda med genomskinliga bågar, tipp topp.

Hur kul tror ni jag tycker det är att fota i denna miljön här? Har ju en fotograf jag samarbetar med i NY och det är svinkul men det har varit så kallt. Miljöerna här är så roliga att fota i men ser ändå fram emot att göra NYC med fotografen på riktigt i vår när det blir varmare. Sååå, stay tuned. Bloggen kommer bara att bli bättre och bättre, jag har ju så mycket mer tid över till den numera när Nakd tagit över mycket av mitt arbete.

// Wearing Nakd swimwear. Available here.  Im wearing size XS and it fits me perfect. Love it! Im gonna wear it with high waisted shorts this summer in Spain, can’t wait. So excited to shoot here, the environment is fantastic but I’m actually super excited to keep shooting with my photographer in NY, its been so cold so I’m really looking forward to this spring, to actually get in to it and find great spots in NYC. My blog is only gonna get better and better, I promise, I have so much more time for it now when Nakd is doing a lot of my work.

12607391_10154467050473906_578243969_n 12659806_10154467050443906_701306014_n

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här