Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:09 | October 25, 2016

THAT JEANS SUIT

Hörre ni, redan för ett år sedan ville jag designa en snygg jeanskostym.

En kostym man kan bära både till möten utan att känna sig för mycket, en kostym man vill bära till en festlig middag utan att känna sig för proper. I och med att den är i jeansmaterial så känns den lite mer casual än om den hade varit svart och i något fint följsamt material vilket gör att den blir enklare att bära till olika sorters tillfällen.

Jag tycker att en snygg jeanskostym har saknats på marknaden! Jag kommer rocka den här kostymen hur mycket som helst och ni ska se hur snygga byxorna är utan kavajen också, jag har gjort fickor baktill också, jag tycker dom blev bättre bak till då. Jag kommer använda byxan ihop med andra toppar så som tishor, stickade tröjor, toppar, allt möjligt. Och kavajen? Jag kommer använda den som jacka men även som i inlägget HÄR, till andra typer av byxor.

Detta är en riktig pangkostym som jag hoppas kommer sälja som smör. Jag vill se alla era snygga kvinnor där ute i denna kostymen. Sådan power! Jag vill att du drar på dig denna när du ska signa det där viktiga avtalet, när du ska sälja in något i ditt jobb, när du ska på dejt, när du ska på en pangmiddag eller bara när du ska ner på stan för en lunch och vill vara lite extra snygg. When ever, oavsett tillfälle kommer du vara så snygg! Den är ju helt fantastisk för figuren.

Kostymen kommer upp på shopen nästa vecka. Jag ska bära min nästa gång jag ska ut och äta middag, i helgen vankas det Halloween så då blir det inte såhär classy hehe. Puss!

jeanscostume9 (12 av 21)
jeanscostume (2 av 21)jeanscostume (3 av 21)jeanscostume (4 av 21)jeanscostume9 (8 av 21) jeanscostume7 (17 av 21) jeanscostume9 (9 av 21)jeanscostume9 (14 av 21)jeanscostume13 (1 av 1) jeanscostume10 (1 av 1)


7 kommentarer7 kommentarer om “THAT JEANS SUIT”

  Vad kommer byxorna kosta? Är de i stretch? Om man är en 27’a i jeans egentligen vilken storlek bör man ta då?
  Vill verkligen köpa dessa byxor GAH! Så snälla svara!! Jag är förövrigt 180cm, kommer byxorna vara för korta på mig?

  TACK OCH KRAM OCH WOW!

  Reply

  Heej 🙂 Nej dom är superlånga så jag måste ju ha 10 cm klackar minst så de kommer funka. Tror du kommer behöva en storlek 34 eller 36, jag har 32 på mina byxor och jag är annars en 25a! Kram kram!!!

  Reply

  alltså du är så himla fin människa. saknar dig! <3

  Reply

  men gud vad jag blev glad när jag fick den här kommentaren <3 saknar DIG!! vill ses DIREKT jag landar. kom hit annars! bäst är du!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här