Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:02 | July 6, 2017

A new era, excited for a new chapter in life and from now on I’ll post in both Swedish & English

NYC

Jag vill tacka Metromode för ett par otroligt fina, lärorika och minnesvärda år. Evigt tacksam <3 Tycker om er alla!

Nu är jag peppad på att nytt kapitel i mitt liv, på många sätt, inte bara som fru, i en ny lägenhet, i en ny stad i Usa utan även ett nytt kapitel i mitt bloggande. Jag började ju blogga 2008 för att jag flyttade till LA och ville att min familj skulle kunna läsa om mina äventyr, det var liksom i valet och kvalet om jag skulle starta en resedagbok eller en blogg och så blev det, på bubbleroom och inte långt efter var jag en av toppbloggarna och tyckte att det blev kul.

Nu några år senare så har jag haft bloggen som min inkomst och som mitt fasta jobb i 5 år. Jag har inte tagit ur lön ur mitt bolag utan det är faktiskt bloggen som är det som fått mig att kunna stå på benen från att jag startade min webshop, hade jag inte haft bloggen så hade det blivit svårare, nu är bloggen och min designkarriär så ihopkopplade på alla sätt. Utan bloggen hade jag aldrig haft några kunder, allt går liksom ihop.

Cube och jag har haft möten och dialoger i över två år om allt möjligt, jag har alltid gillat Cube men trivts där jag har varit men nu var jag sugen på att prova något nytt och jag är otroligt imponerad över Cube-teamet och alla profiler dom representerar. Jag bor ju numera större delen av året i Usa och jag kände att Cube hade en hel del profiler som inte är bosatta i Sverige vilket jag tror kan gynna mig, mycket fler internationella samarbeten möjligtvis. Jag är i alla fall peppad. Är ni?!

Det händer en hel del framöver med en eventuell uppföljning av Playmakers, jag ska ge mig in i youtube och så först ut redan nästa vecka sker det ju lite här på bloggen, vi gifter oss!!! Sedan är det honeymoon, utflytt/inflytt i ny lägenhet och sedan i September flyttar vi till Buffalo och ni ska såklart följa med på allt.

Hoppas ni är lika taggade som jag. Och i och med att jag har en del utländska följare så har jag nu bestämt mig för att steppa upp gamet och skriva på engelska också. STOR kram till er och tack för att ni följer med mig <3

// I want to say thank you to Metromode for all of these years, such good memories and Im so very thankful for having me. Love you all! Now im super excited to start a new chapter in my life, not only as a wife, in a new apartement or a new city also a new era with my blog. I started blogging 2008 for fun, this was when I first moved to LA and I wanted my family to read about my days. Couple weeks later I was one of the “top bloggers” on that site, I was so happy and thought it was a lot of fun. Now many years later Im still proud to be able to say that blogging is my job, this is where I get paid from and this is the reason I could start my webshop and start design clothes from the beginning. No blog no costumers when I first started. Now im a part of Cube, which om so happy for. I really admire Cube and their team and also all the profiles they represent. Now it’s a lot going on, it might be a season 2 of Playmakers, I will start my own youtube channel and next week, we are getting married!! After that honeymoon, moving out/moving in to the new apt and then moving to Buffalo in September and Ill promise you – you will all be a part of it! <3 Hope you’re as excited as I am for whats coming. And oh, I just wanted to let you know all of you who doesn’t understand swedish, I will from now on post all my blog posts in english as well. Xoxo

Photo: Pavel Maira

 


1 kommentarerEn kommentar om “A new era, excited for a new chapter in life and from now on I’ll post in both Swedish & English”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här