Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:59 | August 6, 2017

Nadine Merabi Klänning // Nadine Merabi Dress

I samarbete med Nadine Merabi så har jag fått chansen att bära en sådan här fin klänning. Jag är lite i valet och kvalet om jag kan bära den på ett bröllop nästa helg, dresscoden är kavaj men jag tycker den är lite urringad. Jag ska prova med en säkerhetsnål. I så fall bär jag såklart någon sjal över i kyrkan annars har jag några andra alternativ men den är så fin tycker jag.

Tycker ni om den? Jag har verkligen fastnat för den här typen av klänningen. Jag tycker det är så fint när det är längre bak. Ni hittar klänningen HÄR. Jag bär storlek S, den är liten i storleken. Skorna hittar ni HÄR (Adlink)

// In collab with Nadine Merabi I got the wear this beautiful dress, do you like it? I love it. I wear size S, it runs small. You find it HERE. You find the shoes HERE (adlink)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här