Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:27 | August 15, 2017

Bröllopssnack – Fredagsoutfit! // Wedding talk – Friday outfit!

Min vita klänning jag bar på fredagen, dagen innan bröllopet var ett spontanköp för alla er som undrat!

Vad jag visste var att jag ville bära något klassiskt, jag ska se tillbaka på dom här bilderna om 30 år och då kände jag inte för att ha något typiskt trendigt utan något enkelt klassiskt. Jag hade bestämt mig för att köra vitt hela helgen, det kändes passande för mig som brud! Det var faktiskt Sharareh som kom på att jag borde ta något i den här stilen.

Jag letade runt efter en sådan här knälång, A-linjeformad klänning i vitt och när jag var och åt lunch i NY på Ruby’s som ligger i Soho så väntade vi på ett bord så i väntan på det gick vi in i en butik mitt emot, en liten random butik jag aldrig sett förut och där hängde den här klänningen på en galge och med 30 % rabatt. Ett kap till och med och jag tyckte den var perfekt för fredagen.

Jag var lite osäker ett par gånger innan, var den för tråkig? Men i slutändan kändes det bra och jag har fått så himla mycket frågor om den. Skorna köpte jag någon vecka innan bröllopet på Club Monaco. Även dom på rea! Den ni. Jag testade ett par dyrgripar till skor veckan innan jag fick någon knäpp och kände att “Gud det är dagen innan bröllopet jag måste slå på stort” Men i samma sekund som jag provade ett par svindyra skor på Nathalie Schuterman kändes dom inte som jag och inte heller hela grejen, jag tror inte direkt på dyrast är snyggast och när J kom dit undrade han varför jag var där inne och rotade runt när jag annars bara slänger på mig något, han tycker det är mer jag så det slutade med att jag tog det som jag kände mig mest bekväm i, det brukar alltid sluta bäst! Jag blev en sådan perfektionist inför bröllopet, det har jag aldrig varit förut, jag brukar verkligen vara så obrydd, ni skulle se hur jag packade till vår honeymoon, Jacob bara garvade, packade på 3 minuter.

Märket på klänningen heter Ducci. Ni hittar sidan HÄR. Dom har tyvärr inte min klänning kvar men en del liknande.

// Many of you have asked where I bought my dress I wore the day before my wedding. It was so spontaneous. I knew I wanted a classic dress that I can look back at in 30 years and don’t regret. So, while waiting for a table at Ruby’s in Soho, NY I walked in to a random store across the street and there it was, the dress I was looking for and on sale. The brand is called Ducci. Website HERE, couldn’t find my dress though but some similiar ones. I thought before the wedding, is the dress to boring? I became such a perfectionist, Im usually so chill with clothes. Well, It turned out well and I liked the shoes I found from Club Monaco.


1 kommentarerEn kommentar om “Bröllopssnack – Fredagsoutfit! // Wedding talk – Friday outfit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Underbart fin klänning 🙂 tack för en jättebra blogg, har läst den sedan Style by Tyra.

    Det skulle vara sjukt roligt med ett inlägg om dina båda ringar, förlovning samt vigsel! De ser båda jättefina ut och jag känner mig väldigt inspirerad tills det är dags för mig, förhoppningsvis snart ;p

    Reply