Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:05 | August 28, 2017

Startar upp en Youtubekanal // Im starting up my own youtube channel

NU tar jag steget och startar upp min egna youtubekanal. Min syster följer med oss till Buffalo nu på lördag och stannar i två månader, hon ska hjälpa mig med min business, hjälpa mig sköta samarbeten, fota, filma och klippa mina videos. Hur kul?

SÅ, hjälp mig nu. Vad vill ni läsa om? Vad vill ni att jag filmar? Help me!

// Ok so im starting up my own youtube channel. My sister is coming with us to Buffalo and she’s staying for 2 months and she will help me with my business, my collabs, photos, filming and everything with my youtube channel. So help out – what do you want to see? What do you want me to focus on? Xoxo


10 kommentarer10 kommentarer om “Startar upp en Youtubekanal // Im starting up my own youtube channel”

  Åh vad kul!! Jag vill se vanliga vardagsvloggar 🙂 vad du gör, vem du är med, vad du äter, allt detdär som hör till vardagen ☺️

  Reply

  jag vill garna lasa mer om ert brollop. hoppas fortfarande du lagger upp hela listan av saker som du skulle blogga om :):):):):)

  Reply

  Å bästa nyheten på länge! Vad roligt med rörligt!! Du är ju så himla härlig också så man kommer bli så glad och pepp av dina videos, det är jag säker på 🙂 Jag skulle nog tycka att vardagsvideos vore himla kul, allt från vad du äter under dagen/vad du gör/tränar/jobb till mer specifika videos som kanske är bara hur en jobbdag kan se ut eller en dag med din pojkvän (har dock för mig att du skrivit att han inte är så taggad på att vara med så strunt i det i såfall haha). Sen kanske en video om bröllopet. En video där du visar outfits.. osv. Och hauls! Sånt är alltid roligt att se, allt från kläd-hauls till mat-hauls. 🙂 Kram!

  Reply

  Åh vad kul, äntligen!! Vill se vloggar från din vardag, tillställningar, matcher, smink och skönhet! Även några Q&A 🙂

  Reply

  Hej en liten fråga? 🙂
  KOmmer du fortsätta med ditt klädmärke Sannealexandra? eller har du lagt det på is. Vore kul att veta mer o hur du tänker kring ditt märke hihi 😀 PUSS

  Reply

  YES äntligen! Gärna följa med vanliga (och ovanliga) dagar. Höra dig diskutera karriär, hälsa och allt annat du tycker är viktigt och tänker på. Du inspirerar så mycket! Var dig själv bara och lägg upp vad du känner för 🙂

  Reply

  Vad kul att du äntligen ska starta en Youtubekanal! Jag hade gärna velat följa med under en vanlig dag och få en inblick i hur det är att driva eget företag och bo i Buffalo. Kanske en house tour där du visar hur ni bor och kanske vilka favoritställen du har i form av restauranger, butiker etc. Jag skulle även uppskatta videos där du berättar om din karriär, hur det är att starta eget samt andra spännande ämnen som inspirerar och motiverar! Vad du än lägger upp så kommer jag att titta eftersom att du är en sådan inspiration och glädjespridare 🙂

  Reply

  Tutorials ? Hår och smink! Gärna de du får inför plåtningar och liknande ??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här