Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:45 | September 25, 2017

Our Wedding Movie <3

Som vi väntat.. Igår sa J att han hade en överraskning när vi kom hem från fotbollen och precis när vi kom innanför dörren tog han fram datorn och talade om att bröllopsvideon var här. Efter 2 månader av väntan och längtan!

Eftersom det var väldigt ljust hemma så satte vi oss i sovrummet där det var mörkt och slog på filmen och det dröjde inte länge innan alla känslor kom tillbaka, gud jag har nog inte smält den där helgen ännu, inte alls. När “first look” kom upp på rutan så kunde jag inte hålla tårarna inne hur mycket jag än stretade emot. Jag kan inte fatta att vi är gifta?! Det känns så himla härligt och naturligt så jag har inte funderat så mycket över det men så fort jag får minnet uppfräschat från dom dagarna i Juli på Sundbyholms Slott så blir jag så känslosam, det är som att en våg känslor sköljer över mig och för en stund så är jag tillbaka där och då. Helt otroligt!

Och det är TACK vare Josue Films för att du bevittnade vår dag på det allra vackraste sättet och för att du får oss att kunna minnas den helgen med kärlek för alltid, denna videon ska vi visa våra barn och barnbarn i framtiden. Så otroligt glad och tacksam över att vi bestämde oss för att fråga David om han kunde filma dessa dagar. Det är värt mer än det mesta. Man minns verkligen inte allt från dom dagarna och framförallt inte själva bröllopsdagen så det känns väldigt stort att ha det på film. Jag kan varmt rekommendera att få er stora dag filmad om ni går i bröllopstankar, det är nog mitt absolut mest värdefulla tips. David var för övrigt helt magisk så maila honom om ni vill boka honom, hans mailadress är [email protected]
Tack till alla fina gäster ännu en gång för att ni gjorde den här helgen till den bästa i våra liv <3

// Yesterday J sad he had a surprise when we got back home. As soon as we stepped inside the apartment he took his computer and smiled at me and told me our wedding movie was finished. I got butterflies! We have been waiting for 2 months now so we were so excited. Right at the moment we put on the movie in our bedroom that was dark I went straight back to that weekend, I got the chance to explore that weekend all over again. So many feelings! <3 I couldn’t stop crying. Thank you David for making this movie so we can always remember this day in this beautiful way, we will show this movie to our kids, grandkids and share it with all of our guests and friends.. What an amazing movie <3 I think one of the best advices for your big day is getting it filmed, I promise you, you won’t remember it all so this is the perfect way of refresh your memory from the most important day of your life.


13 kommentarer13 kommentarer om “Our Wedding Movie <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åå herregud vad fint Sanne, helt omöjligt att hålla tårarna borta. Stort grattis ännu en gång till bröllopet fina ni !

  Reply
 • ÅH tack <3

  Reply
 • Vad fantastiskt att höra att du känner så mycket genom att se videon, då har David verkligen lyckats! <3 Vad kul att höra!! TACK!! Stor kram

  Reply
 • Gud vad fint! Blir helt lycklig av att se den och otroligt talangfull kille som gjort den! ?

  Reply
 • Visst är han! Fantastisk! kram!

  Reply
 • Wow, jag är ingen super blödig person men inte ett öga torrt här nu! Vilken känsla i videon. Ni visar en sån fin kärlek och värme i filmen att det inte finns en tvekan om att det var en perfekt helg. Grattis igen till er båda! 🙂

  Reply
 • Wow!!! Vilken underbar bröllopsfilm. Ni är ett så vackert par och det är så mycket kärlek i filmen ❤️❤️❤️

  Reply
 • TACK <3 så himla glad blir jag!!

  Reply
 • Åh ❤❤ så vacker film och så mycket kärlek ni och era vänner utstrålar❤ ha en bra dag, kram

  Reply
 • ÅÅÅH <3 tack kära!!

  Reply
 • All the best for you!….it’s an stunning Wedding film!
  Hugs, Melanie from Munich, Germany

  Reply
 • Thanks love <3

  Reply
 • What a stunning and beautiful wedding film!
  All the best for you!!!
  Hugs from Melanie
  Munich, Germany

  Reply