Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:46 | September 26, 2017

BRÖLLOPSSNACK – MINA SKÖNHETSFÖRBEREDELSER // WEDDING TALK – MY BEAUTY PREPERATIONS

Jag brukar inte vara sådär superbrydd om mitt utseende, jag funderar inte alltid så mycket över det utan har mina rutiner jag håller fast vid men testar inte så mycket nytt och är inte så vågad när det kommer till just utseende. Jag är inte sådan som hakar på flugor som fransförlängningar eller olika injektioner, jag är inte så nyfiken eller intresserad av sådant.

Jag försöker alltid sova ordentligt, träna, äta ordentligt och ta hand om min hy genom rengöring morgon och kväll liksom. Inte så avancerat! Jag försöker ju alltid vara fräsch och pigg och känner mig alltid finare när jag mår bra!

Men inför bröllopet hände något. Jag har aldrig tidigare haft något sådant mål att jag inför en viss dag eller en viss resa eller ett jobb ska känna mig tipptopp. Jag försöker alltid känna mig hyfsat på topp men denna gången ville jag faktiskt känna mig lite extra fin. Jag hade läst runt på massa sådana bröllopslistor där man får tips på vad man gör inför den stora dagen så fanns det en del skönhetstips med så jag försökte ändå tänka lite extra sista halvåret på hur jag tog hand om mig själv, just för känslan skull. Jag förstår ju att det inte finns några quick fixes som är naturliga så jag förstod ju att jag inte skulle kunna göra några speciella förändringar fram tills 15e Juli men jag tänkte att om jag ändå lade ner lite extra krut och tid på det så skulle det i alla fall kännas riktigt bra och känslan för mig är allt. Jag minns att jag från och med Mars la ner lite extra energi på mitt inre och yttre, det är 4 månader innan bröllopet, då började jag inse att det närmade sig!

Men till saken hör. Jag njöt verkligen av bröllopsförberedelserna, jag trivdes så bra i att ha något att lägga energi på och jag älskade att ha något så stort och viktigt men framförallt roligt att planera. Jag levde verkligen på året innan vi gifte oss, jag reste, hade möhippor, gick på events i Sverige, hade så mycket mysiga vinkvällar med tjejerna i laget, åt så mycket goda middagar och unnade mig ordentligt SÅ jag har inte låst in mig och levt nyttigt, absolut inte. Men, jag tänkte lite extra och ville känna mig extra fin på den stora dagen, så är det i alla fall. Jag tog helt enkelt lite extra bra hand om mig själv, båda på insidan och utsidan, allt för att må så bra som möjligt på bröllopet för att då känna mig så fin jag bara kunde. Försökte hinna någon slags harmoni och det gjorde jag genom att tacka nej till vissa roliga saker för att spara lite extra energi till att pyssla om mig själv och umgås med nära och kära <3

Dom sakerna jag gjorde ca 6 månader innan bröllopet var:
– Gjorde en invisalignbehandling för att korrigera mina tänder lite. Väldigt onödigt tycker många men jag var väldigt sugen på att göra det så jag gjorde det som en grej inför bröllopet.
– Drack mer vatten än vanligt
– Tvättade inte håret varje dag, jag försökte att inte slita på det allt för mycket vilket jag i vanliga fall brukar göra
– Tränade 3-4 dagar i veckan, detta rubbade jag inte på. Jag älskade det. Och hade jag missat mitt onsdagspass då körde jag fredag kväll och ställde in något annat, jag hade bestämt mig!
– Åt mycket grönt. Inte så att jag gick på en diet men jag försökte få i mig mycket näringsrik mat!
– Jag klippte topparna ca varannan månad
– Gick väldigt sällan ut, laddade upp ordentligt inför sommarmånaderna och alla fester som hörde till sommaren i år.

3 månader innan bröllopet:
Jag fortsatte med allt ovan men adderade några saker.
– Gick till Nordiska Kliniken i Stockholm och gjorde ansiktsbehandlingar inför bröllopet, för mig var det viktigt med fin och återfuktad hud, jag ville verkligen inte vakna upp på bröllopsmorgonen med bråkig hy så jag grundade väl. Jag gjorde 4 behandlingar innan varav 2 rätt starka som jag gjorde längre ifrån dagen och sedan öste vi på med fukt sista två behandlingarna.
– Jag drack massor med nyttiga juicer flera dagar i veckan. Jag valde att gå promenader med kompisar och dricka juice än än att vara ute och stöka! Jag levde på såklart som vanligt, jag stannade inte inne men valde hellre en extra promenad eller kaffe med en kompis än ett glas vin.
– Jag använde nya ansiktsprodukter ca 3 månader innan, jag började med Image Skincare och var supernöjd med mina ansiktsrutiner hemma.
– Jag slingade håret hos Therese och började grunda inför bröllopsfärgen
– Hade verkligen valt mina festtillfällen och var på 1 bröllop innan, annars tog jag det väldigt lugnt. Ville ha mina långa dagar, vakna tidigt och kunna hinna med allt, jag planerade ju allt själv ihop med J.

Ungefär en månad innan bröllopet satte Therese Frieberg i haritalk på mig, en skonsam hårförtjockning för att prova. Jag älskade det och bestämde mig för att ha det på bröllopet då jag bar utsläppt hår. Jag skötte det så gott jag kunde inför det och i och med hairtalk började jag tvätta håret endast 2-3 dagar i veckan, vilket var en stor skillnad för mig.

Jag var och provsminkade mig 3 veckor innan bröllopet hos Nathalie Berzelius så jag kunde gå runt med sminket en hel dag, vi kunde prata ihop oss och jag kunde tala om hur sminkningen kändes och om vi skulle göra några ändringar! Provsminka alltid!

Sista veckan:
Förutom min möhippa helgen innan haha så försökte jag bara att njuta och må BRA! Inte stressa, hetsa. Jag valde att åka hem till Eskilstuna och förbereda allt med mina tärnor + familj. Gjorde klart allt det sista, såg till att vara på plats. Jag solade lite på dagarna jag hade tid, gick promenader, tränade ingenting speciellt för att jag inte ville ha tider att passa utan jag ville vara flexibel, försökte sova och äta ordentligt och 3 dagar innan bröllopet fixade jag och mina tärnor naglarna på både händerna och fötterna. Så mysigt! Jag bjöd dom på det och så gjorde vi en grej av det. Så tacksam för sista veckan som faktiskt blev mysig och inte så kaotisk <3


6 kommentarer6 kommentarer om “BRÖLLOPSSNACK – MINA SKÖNHETSFÖRBEREDELSER // WEDDING TALK – MY BEAUTY PREPERATIONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stort grattis åter igen till bröllopet!! Så himla roligt att du delar med dig! Jag gifter mig nästa sommar och behöver inspiration till tusen. Kan du inte göra en lista med vad man verkligen inte får missa inför bröllopet samt om det är något man kan “släppa” lite på? Eftersom det svenska vädret inte är att lite på så har jag börjat fundera över spraytan inför den stora dagen (något jag aldrig gjort tidigare). Hade du så pass tur med vädret så du fick en fin bränna innan eller hur gjorde du?
  Åter igen, tack för du delar med dig!! KRAM

  Reply
 • TACK <3 Jo det kan jag, tänkte göra en sån "allt man behöver veta innan" Jag gjorde inte en spraytan, hade inte vågat ifall det hade börjat fläcka av sig på klänningen och så 🙂 Jag försökte bara få kontinuerligt med sol innan, jag var även i Spanien och grundade typ 2 månader innan och lite sånt. Jag hade inte vågat spraya mig, det finns ju risk att du ser mycket brunare ut än din kille + tärnor eller att man blir fläckig så jag tycker det känns risky men förstår din tanke. Jag hade försökt sola så mycket som möjligt innan! KRAM <3

  Reply
 • Det kom ju ingen vlogg i fredags?

  Reply
 • Nej den veckan släppte jag bröllopsvideo istället 🙂 kram!

  Reply
 • Can you write this post in English please!!!!!!!!!!!!! ?

  Reply
 • Kul att höra lite mer detaljerat om dina förberedelser inför bröllopet! ?

  Reply