Tankar om oss <3 // Thoughts about us <3

Tänker på alla dom sena kvällar vi pratat om framtiden. Tänker på vår första tid ihop när du inkluderade mig på ett så självklart sätt i ditt liv och pratade om oss. Du pratade om hur jag skulle bli din fru en dag och mamma till dina barn. Tänker på hur du i Hongkong vid 04.00 på natten talade om att du älskade mig men inte förväntade dig ett svar tillbaka. Jag tänker på hur vi valde varandra på ett så självklart sätt och bestämde oss för att köra all in. Efter att vi bestämt oss för att det var vi så har alltid varit så enkelt och saker fallit på plats. Jag tänker på 2009 när vi planerade att vi skulle gifta oss i framtiden, hur kunde vi prata om det redan då efter att precis ha börjat träffats?

Och nu sitter vi här, efter en rörig och oklar början, efter 5 år på varsitt håll och efter 2,5 år som ett team starkare än allt annat som gifta och med en liten minimänniska som växer i min mage som är hälften du och hälften jag. Vilken jäkla vinstlott <3 Tack för det livet. Det känns på riktigt som att någon ovan slängde ner J från himlen och gav mig allt det jag någonsin letat efter! Det finns ingen på jorden som får mig att känna mig så trygg som J och våra framtida barn kommer ha den finaste, mest kärleksfulla och trygga pappan på jorden <3

Snart kommer han hem, längtar!!!! Här är en bild på oss när vi åkte till Hongkong precis när vi bestämde oss för att det var vi efter några minst sagt blåsiga månader men ändå fyllda med kärlek nu i efterhand.

4 reaktioner på “Tankar om oss <3 // Thoughts about us <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.