Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:36 | November 16, 2017

Höstnaglar och Essies nya kollektion // Nails ideas for fall and Essies new collection

Nu har det blivit kallare här borta och höstmyset har varit igång länge. Tofflor, filtar, brasa, hemmamys, soppor, tända ljus ja ni vet hur det är. Och så dras mitt öga plötsligt mot mörkare färgare när det kommer till inredning, kläder och nu även naglar. Det är så lustigt, jag bär nästan bara tre färger på naglarna, nude/ljust, rött eller vinrött, det är dom jag varvar mellan oftast. Senaste året har jag blandat in och kört ljusgrått ibland men annars har det varit dom tre färgerna i många år, sedan jag började att göra manikyr när jag bodde i Usa 2008-2010, jag unnar mig det inte alls lika ofta hemma i Sverige.

Jag föredrar alltid korta naglar och brukar antingen göra gellack eller vanliga. Nu senast ville jag låta mina naglar vila lite för jag har tendes att pilla bort gellacken när den börjar lossna, anyone? Jag tycker det kan vara bland det roligaste som finns haha. Men, det är inte bra för naglarna och nu ville jag låta dom vila så att jag valde ut en vinröd vanlig färg när jag var på manikyr i förrgår men då visade killen som hjälpte mig att Essie hade släppt en Limited Edition som heter ‘Gel Couture Holiday Collection 2017’ och har en annan slags typ av design på flaskan. Han berättade att det inte är gel, man använder ingen laser eller så men detta håller mycket bättre och man målar i två steg. Det ser verkligen ut som gel men det gick extremt mycket fortare, är mycket skonsammare för naglarna och det var mycket billigare! Detta ska jag göra igen.

Jag tycker den här vinröda tonen är så fin till krispigt vitt, alla nyanser av grått men även beiget.

Ni hittar Essies nya kollektion HÄR. Jag valde färgen ‘Model Clicks’

// Last time I went to manicure I tried a new nailpolish, Essie just launched their ‘Gel Holiday Collection 2017’ which is a limited collection and it’s a regular nailpolish with a different design on the bottle but it’s a lot more like gelack. I wanted to do a regular manicure this time, I always do gelack but I tend to take it off, I think it’s so much fun when it starts coming off, anyone else? So I wanted to take a break from that to rest my nails but when the guy who did my nails told me about the new Essie collection I tried on that instead. First of all much better for your nails, no lazer or anything and also way faster and cheaper. Try it! You find the collection HERE. Im wearing the color ‘Model Clicks’

I always go for nude, red or burgundy nails.. sometimes light grey but my three to go colors are those three. I love burgundy for fall! My fave.


4 kommentarer4 kommentarer om “Höstnaglar och Essies nya kollektion // Nails ideas for fall and Essies new collection”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här