GRAVIDSTATUS VECKA 22 (min vecka i Sverige och F’s baby shower)

Min gravidstatus vecka 22 (21+6) Nu har 55 % av graviditeten passerat. Yay!

Mående: Jag har mått oförskämt bra!! Jag har haft lite jetlag på kvällarna, jag har haft svårt att sova men har verkligen haft superbra energi och det tackar jag gudarna för när jag varit hemma i Sverige och haft ett så intensivt schema. TACK för det <3 Jag har liksom blivit lite trött på eftermiddagarna några gånger men jag har enkelt klarat mig på färre timmar sömn och orkat i mitt ”vanliga” tempo.

Cravings: Ingenting speciellt däremot har jag ätit allt som kommer i min väg haha. Är det inte härligt att jag åkt runt och fikat och myst med vänner och släkt? Så mysigt tycker jag. Nu har jag verkligen haft julmys! Jag har njutit av alla godsaker här i Sverige.

Vikt och kropp: 4.5 kg ca! Min startvikt var 53 nu vägde jag lite över 57 kg.

Hormoner:
 Inga speciella, jag hade lite ångest en kväll då jag kände mig lite otillräcklig, jag känner ibland att jag kanske inte hinner ge tillräckligt. Hinner jag allt jag vill göra? Eller på min baby shower – hann jag prata ordentligt med alla? Ni vet sådana tankar. Men, jag försökte bara se det som att jag alltid gör mitt bästa och vet att mina nära och kära vet att en vecka går fort och att hade jag haft mer tid hade jag velat träffa alla ännu mer <3 Men mina hormoner i övrigt har varit normala, jag hade känt ångest för sådant annars ändå.

Övrigt: Det har varit SÅ mysigt att vara i Sverige. Det här är min sista kväll, jag känner att det börjar kännas mer verkligt nu när jag fått träffa mina kära vänner och familj. Jag är också så himla tacksam och glad över mina vänner som anordnade en så himla fin babyshower, helt enormt tacksam och lille F tackar och bockar för att han blir överröst med kärlek och alldeles fina presenter. Jag är också superglad över alla som fått känt den lille filuren sparka. Så stort. Verkligen en så himla mysig tid hemma, det var välbehövligt att åka hem och få träffa alla under tiden jag går och bakar den lille. Så glad för det. Annars har lillen sovit på förmiddagarna i magen har det känt som och vaknat till ordentligt på eftermiddagen / kvällen, gud vad han håller på ibland. Gullisen, längtar efter honom!!

Och här har vi lite baby bump update. I kläder kan jag fortfarande dölja att jag är gravid. Dom som inte känner mig verkar inte veta om att jag är gravid och alla mina vänner och familj tyckte lilla kulan var söt men väldigt liten, det är ju så olika sådant där. Kroppen växer i den takt den vill och jag är glad över att dom som känner mig kan se det, tycker det gör det verkligare och lite mysigare.

Gravidtröja HÄR.

 

1 reaktion på “GRAVIDSTATUS VECKA 22 (min vecka i Sverige och F’s baby shower)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.