Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:59 | January 30, 2018

Outfits January – June 2017 – Which one is your fave?

Jag fick en fråga om att visa upp mina outfits 2017. Såklart kan jag göra det! Jag måste fotat en hel del för jag får nog börja med 50 outfits mellan Januari – Juni så kommer resten av året sedan, jag tror att det kan ha blivit mindre outifts efter att jag fick lite mage. Jag tycker i allafall själv att det är lite kul att gå igenom mina outfits nu märker jag, jag reflekterar ju inte så mycket över mina kläder så och tittar typ aldrig tillbaka i tiden. Mina outfits är faktiskt väldigt sällan planerade, vilket kanske man kan tro eftersom jag har det jobb jag har.

Jag har ju ingen utstickande stil men jag tror nog att många ser en röd linje i vad som är “Sanneplagg” Jag har många kompisar men även läsare som kan skicka bilder och säga “tänkte på dig när jag såg detta” Så jag har en egen stil men den är väldigt enkel. Det är ju superkul! Jag har alltid endast gått på vad jag själv tycker är fint och vad andra tycker har jag inte med att göra!

Jag är väldigt basic men väldigt bestämd med vad jag gillar och ogillar. Nu som gravid när jag inte kan vara lika kreativ med kläder så är det extra kul att gå tillbaka i arkivet och se vad jag knåpat ihop för outifts, jag har nog ett ganska tydligt mönster och det är att; När jag inte går i yogapants och sköna tröjor (haha, standard) så är jag en riktig jeans och tshirt tjej. Jag gillar att markera midjan, gillar färg och gillar att köra basic plagg och experimentera med olika jackor och skor. Jag gillar också att blanda olika materialval, fuskpäls, siden, läder, mocka och sammet.

Något som känns väldigt “jag” är att klä ner eller klä upp. Jag gillar att bära en söt liten klänning med blommor så som #46 ihop med en rockig skinnjacka. Eller tex #5 där jag bär en söt spetsig topp ihop med en militärjacka, uppklätt och sött ihop med en vintagejacka. Eller #2 där jag har en stilig kappa från Suits & Supply med sneakers, uppklätt vs nedklätt. Eller #32 ett par smokingbyxor ihop med ett rockigt linne och tofflor. Jag älskar att blanda olika stilar och har inte en typisk “preppy” eller “rockig stil” utan en mix skulle jag säga. Att både klä upp plagg och klä ner.

Det känns som att min garderob består av;
Byxor; Smala jeans ljusa och gråa, svarta. Bootcutjeans svarta och jeansfärgade. Utsvängda kostymbyxor och skinny. Läderleggings och ljusa vintage 501’or från Levis.
Shorts; Vintage levis shorts, vintage levis kjol och en massa korta shorts och kjolar i alla olika färger och modeller. Är även ett stort fan av knälånga kjolar.
Toppar: Här går jag loco! Förutom basic tishor i grått, vitt och svart eller lite rockigare med tryck. Annars går jag nuts på volanger, färg, prickar, skira toppar, spets, randigt, rutigt och polo.
Jackor: Skinnjackor, kavajer, jeansjacka, mockajacka, fuskpäls, kappor..
Skor: Boots, birkenstock tofflor, färgglada klackar, stilrena svarta/nudefärgade klackar, espandrillos, lackskor, sneakers, Isabel Marant wedges, låghöga klackar.
Accessoarer; Gillar att markera midjan så skärp och roliga axelväskor i svart, rött, nude oftast.

Vilken / vilka outfits är din favorit?!

// 50 outfits between January – June. Which one is your fave?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8. 

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.

50.


17 kommentarer17 kommentarer om “Outfits January – June 2017 – Which one is your fave?”

  2, 3, 10, 23 & 42 är mina fem favoriter ?Så snyggt!

  Reply

  Älskar din stil och tar gärna inspiration från den till egna outfits! … kanske för att jag ofta känner igen min egen i många utav plaggen. 🙂
  Har följt din blogg ett tag nu och den är verkligen mysig och rolig att läsa. Blev så arg när jag läste om de som kritiserat din graviditet. Vad har de med den att göra? Hoppas verkligen inte du tar åt dig!

  Keep up the good work och lycka till med lille bebisen:)

  Kram!

  Reply

  Varenda jäkla outfit Är ju görsnygga!
  Byxorna på nr: 4 och 37 vart har du köpt dom?

  Reply

  Så snyggt!!! Riktig dos av inspiration för kommande månader!

  Reply

  Alla dina outfits är fab!! Vill cc:a allihopa, men tre stycken står ut än lite mer och det är 15, 37 och 48. <3

  Reply

  Åh så kul! Nr 2, 7, 11, 15 och 24 är mina favoriter av dessa, skulle vilja kopiera alla rakt av! 🙂

  Reply

  tycker att din stil bara blir bättre och bättre 🙂

  Reply

  Så fina outfits! Längtar tills din nya kollektion kommer ut! Jag har en fråga. Ditt guccibälte, är det den större eller mindre modellen? Tacksam för svar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här