Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:48 | February 13, 2018

Thru my phone

I fredags åt jag lunch med några tjejer från laget. Den här salladen räckte till middag också haha, god bless America.

Jag fick ett tips dagen innan på världens mysigaste och mjukast bebispyjamaser från märket Kick Kee Pants, besök deras hemsida HÄR. Dom har verkligen dom mjukaste små pyjamaserna i världen och dom blir bara mjukare varje gång du tvättar dom. Jag har faktiskt inte själv köpt så mycket kläder till lille F, vi har mest varit bortskämda med sådant så jag slog till på lite gulligt där inne. Jag kunde såklart inte välja en av dessa nedan så han fick en av varje, i olika storlekar så kan han ha dom i olika perioder. Så gosssiga! <3

Resten av fredagkvällen låg jag typ i koma i soffan, nej men jag var så trött så det var helt olidligt. J var på roaden och jag låg och halvsov fram till 23 sedan förflyttade jag mig in i sängen. Pigg tjej en fredagkväll. Jag skulle dock upp tidigt så det var bra att jag vilade….

I lördags morse hade jag nämligen frisörtid. I Kanada. Klockan 08.00. Passkontroll. En timmes bilresa. Snöstorm. Ja, ni förstår ju hahaha. Jag var hos frissan en gång i Buffalo hos en tjej jag blev rekommenderad men blev inte så nöjd just den gången, J blev också missnöjd sist och drog till Toronto förra gången han skulle klippa sig haha. Jag har ju en frisör i Sverige, Therese Frieberg men det är lite långt och jag var där i December så nu när jag fick detta tipset av en kompis som alltid går där så ringde jag in “Ja vi har en tid på lördag klockan 08.00” Ja perfekt sa jag och la på. Jag bara kan inte se några hinder innan, jag tyckte det lät som en toppenidé tänkte förmodligen “Men guuud vad bra, det är ju perfekt med en tid så fort” så när klockan ringde vid 06.00 i lördags tyckte jag idén var lite sämre men som den optimist jag är försökte jag se det som något mysigt så jag klev upp, köpte en kaffe med mig på vägen, lyssnade på mysig musik i bilen och gjorde det till en liten utflykt.

Och fram kom jag, i tid. Jag frågade J “när hade du åkt om du var jag?” och så tog jag hans råd, han är ALLTID i tid och är en riktig tidspessimist så jag brukar lyssna på honom.

Jag var någonstans i Kanada mitt över gränsen, vet knappt var..? Men dom i passkontrollen brukar vara gulliga när jag ska igenom när jag säger att jag bor här pga Jacob, att han spelar hockey i Sabres, dom älskar ju sin hockey här. Då och då kan man plocka fram det kortet, oftast brukar jag säga att jag bor här för att min man jobbar inom tech för att jag inte orkar prata hockey… Men ibland så. Hehe. Man får inte vara dum!

Samma dag skulle jag vara med i den där träningsviden jag visade er och berättade om så jag bad frisören sätta upp halva mitt hår så det inte skulle vara i vägen.

Min mysiga tröja från Nelly var på. Adlink HÄR och min navel syns igenom alla kläder jag bär så här nedan står jag som jag gjorde när jag var i badhuset med skolan när jag var liten, min navel stod ut väldigt mycket som barn och jag skämdes över det, typiskt sådant som man önskar att man hade förstått inte betyder något när man blir äldre. Naveln växte in väldigt mycket med åldern men nu när jag blev gravid och magen blev större så putar den ut igen haha. Tycker det är lite mysigt just nu och skulle verkligen inte bry mig om hur den ser ut efteråt. En rolig anekdot, när jag var liten såg jag på ett tidningsomslag att modellen och numera även designern Anine Bing hade en sådan utstående navel och efter det kände jag mig inte ensam över det längre och vågade släppa handen jag alltid la över magen när jag badade.

Jag var akuthungrig efter mitt frisörbesök och kunde inte vänta till lunch hemma så jag svängde inom Starbucks för en croissant. Lustigt när jag kom fram till luckan och hade missat att beställa haha…. Men tjejen i kassan löste det snabbt.

Sedan smulade jag i hela mitt knä medan jag körde..

Kom hem och käkade lunch och insåg att jag inte trivs i så “piffat” hår så jag drog ur min fina frisyr och körde på en vanlig tofs.

Sedan åkte jag till Barren.

Tre preggos.

Och slutresultatet verkade dom bli nöjda med!

Jag har umgåtts mycket mer våra familjevänner. Här är vi och gör pedikyr, Engla tyckte det var superskönt. Jag har sett Engla växa upp och hon är som en liten syster. Hon var förövrigt vår brudnäbb på bröllopet <3

Jag har tagit selfies i bilen i brist på annat. Jag kör ganska mycket nu och börjar känna mig säker!

J har spelat sin 300e NHL match!

Vi har varit på Whole Foods (standard!) och jag har köpt Probiotics. Vi har alla biljoner bakterier som lever i våra tarmar och det finns en stor mängd forskning som visar fördelarna med en balanserad tarmflora inom många hälsoområden. Det ska tydligen vara bra för mig och bebis!

Vi har handlat på oss lite annat gött.

Nu när lillen har lagt huvudet neråt måste jag kissa HELA tiden och igår på Whole Foods såg jag att magen ser så liten ut framifrån….

Men så från sidan är det en annan historia haha! Det ser så roligt ut tycker jag.

No 1 dad har lagat käk! Jag röstade för en “allt jag gillar i en bowl” och så fick det bli. Älskar det!

Grönkål, stekt sötpotatis, kyckling, mango, rödlök, gurka och tomat. Yum. J åt i vanlig ordning i en salladsskål…

Och så för att hitta balans har jag talat om för J att lillen i magen var sugen på en choklad-scone. En varm dessutom!


2 kommentarer2 kommentarer om “Thru my phone”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur många bilder tar du på dig själv på en dag? ??

    Reply
  • Idag tog jag typ inga alls så nu när jag skulle lägga upp bilder blev det körigt 😀 Jag är ju mycket ensam så då blir det ofta selfies haha.. för att ha något att visa!

    Reply