Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:07 | February 26, 2018

BABY SHOWER WITH THE SABRES GIRLS

Stort tack till Buffalo Sabres tjejerna som anordnade en så fin shower igår för mig, Laura och Alex <3 Supermysigt. Efter att vi ätit och haft det mysigt så åkte vi till matchen, vinst dessutom! Härligt.

Detta är det tredje året jag är med här över i Usa och varje år brukar varje NHL-lag samla ihop pengar till en Wives Fund där pengarna går till just sådant här, bachelorettes och baby showers så jag har varit med på ett par stycken nu och nu var det min tur, helt sjukt! Mitt första år tänkte jag nog inte en tanke på ifall det skulle vara jag två år senare men nu blev det så. Pang boom, giftermål och kids, jag och J har verkligen kört all in sedan det blev vi när jag tänker efter haha. Hujedamig! Det som varit lite sjukt denna gången är att jag visualiserat att “okej i slutet på Februari är det vår tur att ha babyshower” och efter det är nästa stora grej i mitt liv att han kommer. Nu är babyshowern gjord och nu är det bara räkna ner.. Jag minns hur jag såg detta datumet som så långt fram och nu är vi där. Igår födde för övrigt min vän Alexandra Bring sin lilla flicka, jag var så chockad när jag såg det, jag hade pratat med henne någon dag innan då hon är beräknad 3 dagar före mig. Då blev allt plötsligt SÅ verkligt! Nu är det kanske inte så vanligt att föda i den här veckan men det händer ju så det kanske är lika bra att packa den där bb-väskan snart bara för att ha den redo <3 Haha. Så skönt att allt hade gått så bra och smidigt och att dom alla mår bra!

Nej nu ska jag gå och ta något att äta. Ville bara kika in här och visa lite fina bilder från showern! Xo.


3 kommentarer3 kommentarer om “BABY SHOWER WITH THE SABRES GIRLS”

  Hej! Tycker din blogg är så himla härlig att läsa och blir lika inspirerad varje gång kag kikar in här!
  Hade varit super kul ifall du kunde tipsa om lite budget & bas kläder, är 21 & går på universitet. Hade verkligen behövt införskaffa mig lite nytt & älskar din stil!
  Älskar även inläggen om kost & träning!!

  Med vänlig hälsning, Amanda

  Reply

  Så spännande att följa dig och din vardag. Fina bilder, du ser så fräsch ut! Din blogg ger lite guldkant i min vardag helt klart. Har en 10 månaders son som kräver en hel del uppmärksamhet men ibland får jag en lucka till att läsa din blogg. Tack för inspirationen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här