Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:25 | April 22, 2018

Momspo

Är det så vi ska kalla det? Momspo nu? Mamma-inspiration haha. Kan faktiskt inte förstå att jag är mamma nu? Jag känner mig precis som innan, bara att jag känner mig helt lost när jag inte har lillen i närheten. Min fina kille <3

Hoodie från Ragdoll länk HÄR och jeans är nya från Zara länk HÄR, skor Alexander Mcqueen länk HÄR.

 


1 kommentarerEn kommentar om “Momspo”

    Hej! Skulle vara intressant att läsa det inlägget som du nämnde var på väg om hur du återhämtat dig fysiskt efter förlossningen! Bf om 3 veckor och är lite orolig för hur långt tid det kommer ta att komma tillbaka..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här