Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:53 | June 17, 2018

Chimi eyewear, styling my three favorites

I betalt samarbete med Chimi Eyewear.

Jag älskar solglasögon och har alltid gjort, jag köpte mina första fina solglasögon i NY när jag var 16 minns jag väl. Under tiden jag bodde i LA var det ett måste varje gång man gick utanför dörren och denna våren i Sverige har ju varit ett perfekt tillfälle att glida runt i solisar.

Jag kan tycka att det är så skönt att dra på mig sköna skor, leggings, slänga upp håret i en knut och dra på mig ett par stora solglasögon och gå med vagnen. Det är en bra start på dagen!

Sedan jag fick upp ögonen för Chimi har jag typ alltid ett par i väskan, jag älskar Chimis glasögon och tycker till och med alla modeller dom har. Visste ni att dom har 6 modeller men i 10 olika färger? Så bra när man hittar sina favoriter.Här nedan har jag valt ut mina tre favoriter och visar hur jag stylar dom. Hoppas ni gillar!

Och eftersom ni är bäst så får ni en rabattkod här, om ni gillar någon av paren så kan ni ange koden 10SANNE för att få 10 % på ett par. Om ni gillar fler en ett par kan ni ange koden 20SANNE för att få 20% på 2 par (eller fler!!) Ordinare pris är 899 sek.

Här nedan är en modell jag älskar, lite större modell och kattformade. Dessa är så balla med genomskinlig ram. Matchar dom helst med lite färg! Ni hittar dom HÄR.

Här är samma modell #005 fast i svart, det funkar ju jämt. All black kan aldrig gå fel, dessa är mina “to go” glasögon när jag ska ut och gå och inte orkar fixa i ordning mig men använder dom även till finare klänningar när jag vill se lite preppy ut, så skönt att dom är så användbara. Ni hittar dom HÄR.

Denna modellen heter #002 och är lite mindre och rundare i formen, gillar dom verkligen och tycker dom är så fina i spegelglas. Jag är så insnöad på grönt just nu och tycker dessa är lika fina som här nedan till en casual outfit, randig tröja och jeansshorts men även sjukt snygga på stranden. Så fina i solljus! Ni hittar dom HÄR.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här