Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:09 | June 26, 2018

Loavies

Klänning HÄR.

Jag gillar verkligen rött, det är min to-go-to-färg när jag inte vill ha någon neutral färg, det är liksom en så klassisk färg trots att den är så stark.

När jag var liten bar jag rött ibland i skolan för att en kille jag var kär i sa att han gillade rött haha. Det slår mig ibland, tänk så jag ville att han skulle se mig! Memories.. Nu idag bär jag det för jag gillar det själv =)


1 kommentarerEn kommentar om “Loavies”

    Du är så himla fin Sanne, både insida och utsida.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här