Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:47 | July 8, 2018

Our first date night, our first time leaving Frans.

Förra söndagen när vi var i Spanien ihop med min familj så bestämde vi oss för att ha vår första datenight och därmed barnvakt för första gången i ett par timmar.

Jag laddade upp och pumpade ut mjölk till sista kvällsmålet så planen var att jag och J skulle sticka iväg på middag på en av våra favoritrestauranger i världen, El Mesón De La Costa. Vi tänkte att om jag matar honom vid sju ungefär på kvällen så kunde vi bara lämna en flaska mjölk till Frasse så kunde mamma ge den till honom vid 21 innan han somnar, sedan vaknar han inte förrän på natten / morgonen igen för mat. Sagt och gjort!

Jag matade Frans och svirade om. Klänningen från Nelly hittar HÄR och skorna från Nelly HÄR.

Väl där fick vi ett bord och tog som vanligt in tapas som dom fick välja åt oss. Så himla gott! Vi startar alltid middagen med en GT där, jag bad dom en supersvag, har ju inte druckit på ett år och den är ju så sjukt stor också.

Vi åt allt från chark till, gambas till tonfisk.

Det var här någonstans J ville skåla för att vi fått en så fin liten son jag började gråta en skvätt. Det var speciellt att vara utan Frans, inte för att jag inte trodde han skulle ha det bra med min familj utan för att jag är så van att ha honom nära mig hela tiden. Dessa tre månader har på ett sätt gått fort men det är verkligen tiden innan barn och tiden efter barn som pappa säger, det känns ju som att Frans funnits i våra liv alltid. Så obegripligt att han inte fanns för 4 månader sedan och att han liksom för lite mer än 3 månader sedan låg i min mage. Livet i Buffalo som gravid känns som ett annat liv. Overkligt.

Men jag var glad, insåg att jag hellre skulle njuta av denna kvällen än att fundera över Frans som jag visste hade det bra <3 Det är ju guldvärt att ha vuxna omkring Frans som han känner sig trygg med.

Vi avslutade som alltid med en sorbetdrink som ni ser ovan, vi började sippa på den men sedan drack i deras vinkällare, den är så god alltså! Så mysig kväll, jag smsade såklart med min syster haha, jag fick uppdatering om att det gick bra där hemma och att hade ätit och somnat.

Hoppade sedan in i en taxi och fick veta att det var straffar mellan Danmark och Kroatien och vi hann precis. Så bra kväll, vi slutade i soffan med familjen medan Frasse låg och sov. Så mysigt, there’s a first for everything <3 Nästa gång vi ska ha datenight är på vår första bröllopsdag, då ska han få vara med farmor och farfar.

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Our first date night, our first time leaving Frans.”

  Åh ser ju fantastiskt ut! Vad heter drinken? Vilken är din favoritdrink av alla? 😍

  Reply

  Ser fantastiskt mysigt ut! Hoppas ni hade en magisk kväll 😘
  Kan du inte sätta ihop ett kollage med gravidinspo kläder? ✨

  Reply

  Vilken storlek har du i den rosa klänningen med knappar från Nelly? Du la ut en bild nyligen med den på! Så fin.

  Reply

  Har en fråga gällande din mans kläder haha, måste bara säga att han har riktigt snygg stil! Undrar var han brukar köpa sina kläder, speciellt hans skjortor? Skit snygga!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här