Momlife vs work

Frans tar en nap och jag sitter i solen på mina föräldrars altan, mitt i semestertider i det finaste vädret som Sverige haft på många år.

Jag tänkte dela med mig av lite tankar kring livet just nu. Och kring mina tankar om mitt liv ingår ju också mitt jobb och ett av mina jobb är ju att driva den här bloggen. Jag har ju inte varit sådär superaktiv här sedan Frans kom, jag är väl medveten om det. Tack för att ni fortsätter titta in hela tiden och att ni är så många <3

Frans kom för nästan 4 månader sedan, om 4 dagar precis och under den första tiden med honom hade jag inte några krav på mig själv att jobba alls, jag vill inte att första tiden med Frans skulle vara stressig för mig, för det är ju en stor omställning som det är, särskilt när man också i samma veva flyttar hem till Sverige från USA, ska ta itu med alla viktiga papper kring att ansöka om att Frans ska bli svensk medborgare samt ta igen förlorad tid och umgås med nära och kära och mycket mer (ja som att vara nybliven mamma) Men eftersom första tiden med Frans gått väldigt smidigt så har jag kunnat hitta på en hel del, han har varit min +1 på allting jag känt att jag velat göra och som jag vet funkar för honom men så har jag fått prioritera jobb. Min instagram har växt väldigt fort och jag har haft en massa samarbeten via den kanalen så den har fått gått lite före.

Nu sitter jag iaf här och känner att saker börja klarna lite för mig. Vi har bott in oss hyfsat i lägenheten, J har skrivit på 4 år för Djurgården så vi vet vart vi är i 4 år framöver och vi har hunnit landa lite och träffat alla nära & kära fler än en gång. Vi har också hittat lite rutiner som funkar för vår lilla familj så nu till hösten får vi se hur mycket jobb jag väljer att tacka ja till, jag kommer vara väldigt selektiv just för att det ska bli så bra jobb som möjligt men också för att inte ha en massa stress i mitt liv. Jag kan brassa på med högre tempo när Frans går på dagis om jag vill. Jobba kommer jag hinns göra! Jag släpper ju nya kläder i höst, det har jag också jobbat en hel del på och som jag längtar. Och så får vi se om det blir en till säsong av Playmakers?! Vem vet? Vore kul!

Jag vill bara säga att bloggen har faktiskt blivit lite mindre prioriterad, jag har helt enkelt bara gjort allt för att få ihop det på bästa sätt och både jag, J och Frans mår bra så jag tror jag lyckades hitta en skaplig balans men nu i fortsättningen lovar jag att ägna lite mer tid åt bloggen och ge den lite mer kärlek, det är trots allt via bloggen alla dörrar öppnats.

Vi ses här i bloggen hörre ni. Jag ska börja prioritera lite annorlunda. Hoppas ni haft förstående för detta! Men då till frågan – vad är det ni vill läsa om i min blogg? Mammalivet?? Mode? Hälsa? Tankar? Min vardag? Berätta gärna!! <33

Puss på er!!

30 reaktioner på “Momlife vs work”

  • Anonym skriver:

    Skönhet 🙂

  • Linnéa skriver:

    Hej Sanne! 🙂
    Jag har saknat dina inlägg men förstår verkligen varför du prioriterat som du gjort och hade själv gjort likadant, det är ju som du säger flera stora förändringar för dig/er och jag tycker att du har en sund inställning till livet och hur du behöver prioritera för att må bra❤️ (tror dessutom att det kan vara bra att du satt ett exempel genom att visa att man inte behöver uppdatera 24/7).
    Jag tycker om din blogg som den är, har följt dig sedan Style by Tyra. Tycker om att läsa om dina tankar och såklart om dig, J och Frans. Du är några år ”före” mig i livet så tycker om att läsa om er familj för det känns som om jag också är ”där” relativt snart om du förstår vad jag menar ❤️
    Ha en fin dag, kram☀️

  • Jessica skriver:

    Fullt förståligt! Jag älskar när du skriver om skönhet och mode. Blir alltid så inspirerad 😍

  • Sofia skriver:

    Jag vill gärna läsa om mammalivet, har själv en son som är 3 månader. Men jag läser gärna om skönhet och mode också. Tycker din instagram är super bra så förstår att du prioriterar den 🙂

  • Anonym skriver:

    Din vardag och mode!!! Favvo sen dag 1 är du!

    Kram!

  • N skriver:

    Hej,
    Jag vill läsa om allt! 🙂
    Ninel fran Estland

  • Tess skriver:

    Helt rätt prioriterat! Mammalivet, vardag och hälsa läser jag mer än gärna om :). Du är otroligt inspirerande Sanne, din livsinställning är fantastisk och fått mig att faktiskt ”tagga ner” och njuta mer här och nu. Tack!

  • Maria skriver:

    Jag tycker du har varit otroligt bra på att hålla bloggen vid liv för att vara nybliven mamma som samtidigt gått igenom en flytt. Är jätte roligt att följa din resa!

  • Cornelia skriver:

    hej Sanne! lite av allt är trevligt, blir sååååååå tråkigt om de bara blir en mammablogg. kul och läsa endel om lille sötnosen Frans men inte för mycket 😀 .
    ha en fin sommar!

  • Anna skriver:

    Mode o skönhet!

  • D skriver:

    Skönhet och livet som mamma för första gången, hur dina tankar går gällande förväntningar vs reality ☺️

  • Jessica skriver:

    Hejsan Sanne, jag gillar att läsa om din vardag men också om skönhet och mode! Skulle också vilja se fler vloggar 😍 blir så inspirerad av dig och du har och kommer alltid vara min favoritblogg!

    Kramar från Jessica

  • Rebecca skriver:

    Åh mer mode – älskar din stil och de kläder du designar!! 🙂

  • Linnea skriver:

    Hej! Jag tycker att du har en bra blandning 🙂 Gillar vardags- och helginlägg mest!

  • Irma skriver:

    Det är fyra saker jag vill se mer av i din blog:g
    – Hälsa, träning och mat
    – Mammaliv
    – Min dag i bilder
    – Längre texter (jag gillar att läsa vad du tycker om ett ämne eller en längre text om hur du känner som i detta inlägg)

  • Anonym skriver:

    Mera hälsa, träning mat och recept!

  • Sarap skriver:

    Samma saker som sist du frågade… 😉

    Saknar också svaren på ”mamma-frågestunden”? Har jag missat dem?

  • Sus1973 skriver:

    Gillar som någon nämnde ovan lite längre, personliga texter om hur du tänker kring olika saker. Alltid kul att höra hur andra resonerar kring personlig utveckling, stress, ja livet helt enkelt och du verkar vara en sund, härlig och jordnära person!

  • Moa skriver:

    Din vardag, helgen i bilder och personliga inlägg! Och gärna Vloggar!! 🙂

  • Cemilia skriver:

    Jag vill läsa om personlig utveckling, Tankar om hur man uppfostrar en omtänksam, lycklig, självständig liten grabb i dag. Men mest dina kloka tankar om allt. 💛

  • Elin skriver:

    Jag har en liten kille på två månader så jag läser gärna om mammalivet och reflektioner kring föräldraskap. Sen gillar jag när det blandas med andra typer av inlägg också 🙂

  • Matilda skriver:

    Blandat men helst inte så mycket om mammalivet:)

  • Alexandra skriver:

    Tankar kring att vara mamma, att ha en bebis, graviditet, tips på området och kanske berätta/tipsa kring sånt man inte vet eller pratar om så mycket 🙂

  • n skriver:

    Gärna om mammalivet! Min dotter är precis en månad yngre än din son så det är så roligt att läsa 🙂

  • Sus skriver:

    Hur du håller dig i form och hur du äter!

  • Malin skriver:

    Hälsa och din vardag 😊

  • annika skriver:

    Gärna dagen /veckan i bilder och gärna lång text 🙂tycker det är roligt att läsa ! Gärna både positiva och mindre roliga saker som kommer med föräldraskap. Även om frans är glad för det mesta så kommer ju situationer där det är mindre bra. Kram !

  • Anonym skriver:

    Hälsa 🙂

  • Julia skriver:

    Hälsa och träning framförallt! Men sedan lite mode och skönhet också!
    Gillar även mer ”djupa” texter om stress osv!
    Puss! <33

  • Jasse skriver:

    Jag älskar din blogg och gillar särskilt mixen av yta och personlighet.
    Vardagsbilder, typ ”en bild i timmen” eller kanske ett gott lunchtips. Sånt uppskattar jag oerhört mycket.
    Tyckte väldigt mycket om när du förr kombinerade olika looks i små kollage. Saknar dom!
    Det hade också varit roligt att se modebilder som inspirerar DIG, vet ej hur det funkar med copyright men jag tänker typ inlägg där du postar bilder som du gillar på Insta eller Pinterest. Kanske har du ett supertips på en stilikon?
    När du gör samarbeten önskar jag att de ibland är lite mer välgjorda. För att ge ett konkret exempel så hade det varit betydligt mer profsigt och inspirerande om kläderna du visade upp från Ivyrevel i ditt senaste samarbete, var strukna, att du hade stylat hela looks och inte bara tagit på dig en klänning och fotat den i köket. Inkludera hår, makeup, skor, accessoarer och fota i lite nya miljöer. Förstår du vad jag menar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.