Foreo UFO, beauty tech at it’s best

Detta är ett betalt samarbete med Foreo.

Jag har adderat något nytt till min skönhetsrutin, något helt unikt på marknaden. Foreo har nämligen lanserat en produkt som heter UFO där du kopplar ihop din produkt med foreo’s app så kan du tracka dina behandlingar. Klicka HÄR för att spana in produkten.

Första gången jag provade UFO så blev jag helt fast. Jag laddade ner appen, fyllde i vilken hudtyp jag är och lite annat och sedan tog fram den mask jag ville prova, det finns så många att välja mellan, allt från Glow Addict som jag testade till Matte Maniac och Shimmer freak. Jag skannade masken via telefonen och sedan började ett program så när jag masserade ansiktet med UFO så blev det båda varmt, kallt och vibrerade.

Här ser ni så många ni kan välja mellan, Glow Addict var WOW. Jag ska verkligen testa fler!

Det är nämligen så att varje behandling bara tar 90 sekunder och motsvarar 20 minuter för en traditionell sheetmask. Produkten kombinerar sex olika teknologier som tillsammans skapar en produkt vi inte sett förut och som motsvarar professionella behandlingar. Kombinationen av T-sonic-pulseringar, värme, kyla och tre olika LED-ljus så är denna produkten outstanding.

Du connectar appen till UFO-produkten och sedan tar du bort ringen på UFO och sätter på masken för att sedan sätta dit ringen igen innan du börjar massera

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.