Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:53 | August 9, 2018

29th Birthday

Tack för alla grattis på min 29-åriga födelsedag, det värmer verkligen lite extra att få fina grattisönskningar <3

Redan dagen innan min födelsedag smygstartade firandet då Terese på Busnel bjöd mig på lunch och så fick jag en massa fina presenter! TACK. Hon är så fin!

Topp Veronica Virta HÄR och shorts Sandro (rea) HÄR skor Inuikii HÄR.

Annat som är fint är Busnels höstnyheter, hujedamig! Varför ger vitt så exklusiv känlsa?

Kolla vilket fint stickat set, jag är verkligen för set.

Men åter till min födelsedag. J väckte ju som sagt mig och F och vid 10 vaknade den lille skrutten. Jag fick jättefina paket av J, han är så listig, han minns verkligen vad jag sagt att jag gillar!! Lyhörd. Han är verkligen en grön person, ni som har läst boken Omringad av idioter vet vad jag menar, han är en väldigt god lyssnare, det passar ju mig utmärkt för er som känner mig hahaha!

Efter en mysmorgon för mig och Frasse gick vi ju förbi Hoss Agency. Så fint kontor! Jag tog med mig en bukett blommor för att dom är så jäkla duktiga och för att gratta deras framgångar, kramades med tjejerna där, frågade om jag kunde få en bare bell, jag är konstant hungrig och så satt jag på deras rosa fluffiga matta med Mitra som också var där och pratade om livet. Jag lärde känna Mitra i NY som var där av en slump också, så roligt.

Efter Carros möte anslöt hon också <3 Tänk att Frasse kommer få en liten vän som ligger i Carros lilla fina mage.

Efter det så bjöd Carro mig på födelsedagslunch på Bianchi. Så mysigt! Här tog jag en selfie när jag var på toa, fråga mig inte varför? Var nog bara väldigt glad och taggad!

Efter en vända på stan så smet jag och J hemåt och tog det lugnt innan vi svirade om. Jag bar en ny tisha jag köpte till mig själv i födelsedagspresent.

Tshirt Saint Laurent HÄR, Kjol Mayla HÄR, Skor Vans HÄR, nytt halsband från Céline (en av presenterna från J) HÄR.

J hade bokat bord på Cafe Facile som ligger nära där vi bor som jag velat prova länge. Grymt bra ställe! Vi satt utomhus och firade, så himla mysigt, kändes som vi var tillbaka i NY. Tips är deras risotto, satan!

Ett annat tips är att hitta någon som gör dig glad och som gör dig till en bättre person, det gör den här mannen. Och den där lille grabben också faktiskt. Jag tror verkligen i en relation att det viktigaste är att man har respekt för varandra, gör varandra till bättre personer (låter en vara den man faktiskt är!) och sist men inte minst har roligt!! Om man inte har roligt blir det tråkigt tänkte jag skriva men jag tänker att om man vill leva ihop livet ut så vill man ju skratta ihop. Man behöver inte alltid ta allt eller sig själv på så stort allvar =) Det tycker jag vi är bra på, att bara ha kul och leva fullt ut utan att fundera allt för mycket, försöka njuta av det som är bra och se allt från den positiva sidan!

Tack för en fin födelsedag, ni alla som grattat bidrog till den <3 Tack, inte trodde jag att det kunde vara så härligt att fylla 29. Jag hade noll förväntningar, det är det bästa, att hålla alla förväntningar låga och att alltid inse att det inte alltid blir som man tänk sig, det har jag vant mig vid och det brukar ofta bara lite bättre än det man tänkte från början!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här