Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:07 | August 9, 2018

Today through my phone

Började morgonen med att få känna på hur det känns litegrann att ha “vanliga jobb” Jag och J klev nämligen upp samtidigt och åt frukost ihop, i vanliga fall ser vi inte varandra på morgonen.

Första koppen kaffe alltså. Jag tycker kaffe är en så stor del av livet <3

Sedan var jag med Hubso och plåtade en jumpsuit som kommer nästa vecka. Älskar den. Älskar min rekvisita också.. och hans blöja.

Var sedan på ett spännande möte med grundaren för Michele Marie PR. Dom hade hittat min webshop och var intresserade av ett samarbete, så coolt. Om ni framöver ser typ Gigi Hadid i mina plagg kommer det vara hennes förtjänst! Gick sedan till min livscoach Filippa, jag har signat upp mig hela hösten också, vi kör 2 gånger i månaden. Behövde henne verkligen nu, då och då tar min prestationsångest över och jag går ifrån mig själv så det var härligt att ses idag, hon ger mig verkligen verktyg för att ändra vissa mönster jag har och beteenden som bara faller sig naturligt för mig, tex som att vara alla till lags och ha svårt att säga nej. Så spännande att utvecklas i alla fall och ändra mönster när det behövs!

Jag har tex ett inpräntat mönster i huvudet där det känns som vi ska åka iväg snart igen, därför blir jag så stressad att jag inte ska hinna med saker och så måste jag få massa saker gjort, träffa en massa personer och stressar fram och tillbaka men jag måste känna lugnet, vi stannar i Sverige nu.

J sa i alla fall till mig igår att nu har du fått så många tecken på att du skulle kunna jobba så pass mycket så att du skulle kunna börja må riktigt dåligt om jag fortsätter i samma takt, ta nu kontroll över det och välj att inte göra det. Oftast får man ju en massa tecken innan det går för långt men man ignorerar dom tills det är illa. Jag ska verkligen varva ner nu och har lagt upp en bra plan, den börjar nästa vecka.

Såhär glad var iaf Frasse hos Filippa, han kände nog vilken bra energi det var där inne <3

Jag hade gått och talat om för alla jag umgåtts med och jobbat med idag att “Ikväll är J på bortamatch, det kommer vara nystädat hemma så jag ska bara mysa med Frasse, beställa hem mat från Foodora och kolla en film” När jag kom upp svettig med hissen och en hungrig Frasse i vagnen var jag utelåst. Tack gode gud för att min granne hade nyckel. Tjoho, slutet gott <3

Så det gick enligt plan. Hur gott är inte stekt ris? Jag är tokig i det och om ni bara visste hur många sådana här beställningar jag gjort, särskilt när vi bodde i NJ.

När jag kommer hem till denna för tillfället kokheta lägenhet hoppar jag alltid i det svalaste jag kan dvs linne och trosor. Pjuh. Idag bytte jag om, tvättade bort sminket, slängde upp håret och gjorde en ansiktsmask. Jag har förresten bestämt mig för att klippa håret rätt kort!! Tror jag.. Känner för något nytt och Sharareh min kompis hade just klippt sig SÅ snyggt, kanske vill härmas.

Den här glada killen höll låda och kan minst sagt jollra HÖGT nu.

Sedan vaggade jag honom tills han somnade och så la jag ner honom i sängen där jag behövde bädda i ordning.. dumt.

Men jag löste det och han ligger och snoozar så sött bredvid mig, finns inget mysigare än att ha honom bredvid mig i sängen. Nu ska jag stänga ner datorn och sova. Det var min dag det. Puss!


2 kommentarer2 kommentarer om “Today through my phone”

  Gillar dessa inlägg där du blandar text med bilder! 🙂

  Reply

  Åh så fin han är!! Så kul att du bjuder på mycket bilder.

  Undrar varifrån dina fina svarta stövletter är ifrån? Supersnygga!!

  Kram
  P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här