Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:22 | August 22, 2018

HM baby

Jag shoppade loss på H&M Baby förra veckan, det var superbra rea och jag fyndade massor. SÅ roligt och dom har så himla mycket fint till små killar!

Tips till er mamas!


5 kommentarer5 kommentarer om “HM baby”

  Tycker hm gör så fina (och prisvärda) plagg till kids! Shoppat mycket fint där till min lilla kille 👌
  Ser att ni lagt lite filtar i vagnen, är det för att fylla ut så Frans sitter bättre? 😊 Vi bytte också till sittdel ganska tidigt (när han var 3 mån) pga avskydde vagnen 🙈 Då la vi i en dyna i memoryfoam från inovi och den fyllde ut fint 😊 Nu är han 11 mån och vi kör fortfarande med den dynan. Nu är jag dock sugen på att ha ett lammskinn i. Jösses vad denna värld med barn får en köpsugen på allt haha 😄😅🙈

  Reply

  SÅ fint! Nej bara för det är så oskönt annars att sitta på spännena tänker jag 🙂 Å tack, ska spana in!! Jag vill också ha lammskinn, snacka om att vi mammor är köpstarka haha!

  KRAM!

  Reply

  Åh va fint! Vilken storlek har Frans? 🙂 hittar sällan fina kläder på hm till min son men han är fortfarande på den mi sta avdelningen, kanske finns mer fint när han växt på sig lite 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här