Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:35 | September 14, 2018

Nu ligger vår podcast Bonjour uppe!!!!

I betalt samarbete med Podme.com

NU är min och Sofias podcast ‘Bonjour’ uppe!! Podden riktar sig till alla som vill bli den bästa versionen av sig själva! Vår sponsor Podme.com är dom som gjort denna podden möjlig för oss och vi är så glada och stolta att få jobba ihop! Ordet Bonjour kommer från franska ordet ‘Bra dag’ och jag och Sofia tycker att varje dag, är ett perfekt tillfälle att ha en bra dag.

Lyssna på första och andra avsnittet HÄR.

Hur kom det sig att vi startade den? Jo, vi är dels vänner sen många år tillbaka och är verkligen två levnadsglada tjejer men som älskar självutveckling och att snacka om livet! När vi båda hade anlitat samma livscoach i vintras hade vi så himla långa och många härliga samtal om livet där vi kände att vi kanske borde dela med oss? I samband med att vi blev mer medvetna om olika val vi gör i vardagen, så som följa vissa mönster eller fastna i våra egna tankar så kände vi att vi fick en himla massa bra redskap att jobba med som vi gärna ville dela med oss av. Vi känner att det är så viktigt att prata om psykisk ohälsa och om det inre, inte bara det yttre som det fokuseras så mycket på. Vi vill att ni ska våga känna efter och lära känna er själva men vi vill också att peppa er. Ibland kör vi fast ordentligt och många gånger oroar vi oss helt i onödan till exempel! Vi tycker att podd är ett så himla kul och givande format så vi hoppas att ni kommer tycka det med <3

Mig känner ni ju redan men om jag skulle beskriva Sofia genom att ta den text vi skrev om henne på vårt bröllop i vårt festhäfte så stod det; “Sofia Jemt Los Angeles bästa partyprinsessa! En sann optimist med livsglädje för en hel armé. Som ett må-brapiller. Dricker gärna gröna juicer i LA, beställer extra ranch på toast och yogar. Har som bästa skill att hitta bra människor att umgås med!” Visst låter hon härlig? Det är hon vill jag lova. Jag hade kanske i dagsläget tagit bort partyprinsessa (förutom när hon kör!) Men hon är verkligen ett sånt himla må-bra-piller som alltid ser allt från den ljusa sidan. Vi delar verkligen passionen för hälsa och brinner för att göra kärleksfulla val i vardagen och att ha kärlek som en ledstjärna i livet. Vi tror båda att vi kan bli så pass starka mentalt så att vi kan göra livet lite enklare i motgångar. Vi vill att ‘Bonjour’ ska vara en injektion av energi och livspepp varje vecka!

Vi har suttit och spelat in mellan Stockholm – Los Angeles och hoppas verkligen att ni vill göra den här inre resan med oss! Vi tror verkligen båda mycket på att jobba med inre och att våga lita på universum, vi är som magneter så sänder du ut bra energi och glädje så får du mycket av det tillbaka. Vi vet att många av er kanske hoppar av redan när vi säger det men ge det en chans! <3 Vi hoppas verkligen ni kommer gilla podden.

Så signa nu upp er på Podme.com vilket är en plattform för poddar där du kan lyssna både gratis men även premium podcasts. Podme finns både på web, i App store och Google Play. Vår podd Bonjour kommer utöver gratisavsnitt att lansera två exklusiva premiumavsnitt i PodMe-appen varje månad. Det bästa? En premiumprenumeration kostar 29 kr i månaden bara på Podme.Com och 39 kr i månaden i appen.

Just nu ligger två avsnitt uppe det första är en introduktion samt ett snack om varför vi startade podden och avsnitt två handlar om ångest och oro.

 

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Nu ligger vår podcast Bonjour uppe!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad kul! Precis en sån podd som jag har längtat efter! Dock tråkigt att man måste betala en summa varje månad för att kunna lyssna.

  Reply
 • Första avsnittet går att lyssna på gratis på podme.com. Det är bara varannat avsnitt som kommer ligga bakom betalning.

  Reply
 • Hade gärna lyssnat men betala för det känns tråkigt när det finns så många andra poddar att lyssna på gratis. Synd. Men stort lycka till med podden!

  Reply
 • Så trist att det bara kommer vara vissa avsnitt som är gratis. Finns så otroligt många bra poddar som är helt gratis, så tror det är fler med mig som tyvärr kommer skippa detta. Men kommer definitivt fortsätta följa din blogg, tycker den är fantastisk.

  Reply
 • Hej! Hade varit kul om du tipsade om fina myskläder man kan ha hemma 🙂

  Reply
 • Jaaa jag älskar ju mjukisar! <3

  Reply
 • Har följt din blogg länge och tyvärr känns det som att det sista tiden handlar väldigt mkt om att rida på influencer-vågen för dig och bara tjäna pengar och ha samarbeten stup i kvarten.
  Men då minskar tyvärr min respekt en del och jag kan inte lita på det du skriver om produkterna.
  Hoppas du tar till dig detta och tänker om så du inte förlorar läsare. Petra Tungården fick liknande kritik för ett år sen och har vänt till det bättre för att ge ett exempel.

  Reply
 • Sanne har precis blivit mamma. Hon har skurit ned på sin tid i sina sociala medier för att kunna vara just det, en mamma. Samtidigt är hon fortfarande en affärskvinna som ska försörja sig, varav samarbeten måste fortgå. Det är svårt, tycker jag, att inte förstå eller ha respekt för det. Samarbeten är helt ointressanta för mig, men jag behärskar scrollfunktionen… 😉

  All respekt för dig, Sanne, mamma och affärskvinna i en svår men härlig kombo!

  Reply
 • <3

  Reply
 • Jag tar emot kritiken men känner inte riktigt att det stämmer 🙂 jag bloggar om allt möjligt däremot uppdaterar jag mer sällan så då får jag prioritera och måste ett inlägg med ett samarbete upp så måste det ju upp. Jag kan inte uppdatera min vardag lika spontant längre, tiden räcker inte till.. när Frans börjar dagis kommer jag ha mer tid. Kram!

  Reply
 • SÅ KUL! Lyssnade på ert första avsnitt idag och fick verkligen good vibes! 🙂 En helt annan sak, vet du något bra Barre center i Stockholm som du skulle rekommendera? Jag är så sugen på att testa något nytt!

  Kram Isabell <3

  Reply
 • Men tack <3 JA! Be core!! <3

  Reply
 • Kuuuul med podd! Trist att man måste betala dock, men kan ju lyssna på varannat i alla fall 🙂 Precis lyssnat på första avsnittet och en sak gick rätt in i mig – vad man “borde” göra och vad samhället säger vs. att lyssna på sig själv. Jag har ett tryggt och stabilt liv i Stockholm med grymt jobb, fin lägenhet osv. Men nu har jag sagt upp mig och ska bara sådär flytta till Kanada på obestämd framtid för att åka skidor, frilansa lite och jobba på typ nån bar/café. Har alltid prioriterat utbildning och jobb fram tills nu, är 28 år. Så många runt mig som ifrågasatt vad jag håller på med, men det känns SÅ BRA i hela kroppen och är så himla glad att jag skiter i att man kanske “borde” satsa på karriär och sånt men jag gör det motsatta och ska ut på äventyr, haha. Skål för livet!

  Reply
 • YOU GO GIRL <3 Älskar detta!!! SKÅL!

  Reply
 • Bra podd. Nu vet jag inte vem av er som är vem men en av er avbryter den andra konstant. Något att tänka på kanske… Det blir frustrefande att lyssna på. Började verkligen reagera på det i avsnitt 3.

  Reply