Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:15 | September 29, 2018

New drop

Igår fick jag ju som sagt hem samples från mitt drop i höst. Jag längtar! SanneAlexandra is ON! Hur snygg blev inte mockakjolen och denna stickade polo? LOVE.

Så himla bra, mina gamla stövlar från Kina i samma gröna mocka passade ju perfekt. Detta var outiften jag hoppade i idag när jag var i Gallerian och träffade er fina läsare <3

Detta jobbet för Gallerian var så roligt, bilderna sitter just nu i tunnelbanan och i Gallerian. Kul!! Känns inte alls konstigt att se mig hänga där, tänkte knappt på det men när jag väl tänker efter så hade jag inte kunnat föreställa mig det tror jag när jag var yngre? Eller kanske? Jag vet inte, jag har verkligen valt detta yrket med hjärtat, jag började blogga / instagramma för att jag tyckte det var kul och har alltid gillar att få vara kreativ och vara framför kameran. Har bara varit mig själv hela vägen så det känns så himla roligt att det har uppskattats och att detta nu är mitt jobb <3

Efter eventet åkte jag hem, Frasse hade kusinhäng, min svägerska och svåger passade lillen och det gick hur bra som helst. Så fort jag klev innanför dörren somnade Frasse och jag tittade på J’s match, en riktig rysare som slutade med förlust när det blev straffar. Synd! Men men.

Det slog mig idag när jag stod och tittade på Frans på höften att detta är något jag drömt om, jag vet inte hur många gånger jag fantiserat om att jag ska ha sällskap av vår bebis när jag är ensam hemma och tittar på J’s matcher. Jag har verkligen sett fram emot dagen då jag aldrig längre är helt ensam, nu är jag där. Ibland måste vi stanna upp och känna efter, många av oss bara jagar och jagar men nu försöker jag stanna upp och verkligen njuta av det jag längtat så mycket efter och det gör jag verkligen, jag måste bara ibland påminna mig om att bara stoppa tiden.

Foodora har känts som perfekt timing nu med ett kaoshem… Här sitter jag på golvet och äter thai. Glammigt som vanligt. Älskar stekt ris! Nu ska jag 21.19 tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig och kolla på Very Cavallari. Mys. Hoppas ni också har en mysig lördag <3


1 kommentarerEn kommentar om “New drop”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här