Shoot with TREsemmé

Förra veckan efter 3 timmar sömn så var det dags för inspelning, det var här jag kände att det var dags att göra en förändring, livet händer inte bara vi har alltid ett val så det var här jag tog tjuren vid hornen! Glad för det nu. Nu ser jag tillbaka på den här dagen med glädje, det var en så sjukt kul inspelning!! Och jag insåg att jag faktiskt klarar mig på rätt få timmar sömn också, i alla fall då och då..

Men åter till TREsemmé. Ibland slår det mig, jag har använt TREsemmé i många år, se mitt inlägg HÄR, inlägget är från 2012!! Och nu får jag chansen att jobba med så stora kunder, det är helt otroligt. Bloggen har i princip öppnat alla spännande dörrar i mitt liv, förstå så coolt? Det trodde jag inte när jag signade upp mig på bubbleroom 2008. Jag var alltså väldigt ärad över att få jobba med TREsemmé men även hela gänget som jag beundrar, Roshi var grym som programledare, Marre som är ett hårgeni, Jonas och Albin från FWB och så Tove från TREsemmé och mina Cube-tjejer. GRYMT! <3

Konceptet är ”Blow out chair” där Marre fönade mitt hår och Roshi intervjuade mig, grillade mig kanske jag säga.. haha. Jag fick bära mina egna kläder så hoppade såklart i nya designs från SanneAlexandra, längtar tills det lanseras nu i November!

Här kommer några behind the scenes som bästa Cajsa har tagit!

6 reaktioner på “Shoot with TREsemmé”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.