Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:52 | October 9, 2018

Shoot with TREsemmé

Förra veckan efter 3 timmar sömn så var det dags för inspelning, det var här jag kände att det var dags att göra en förändring, livet händer inte bara vi har alltid ett val så det var här jag tog tjuren vid hornen! Glad för det nu. Nu ser jag tillbaka på den här dagen med glädje, det var en så sjukt kul inspelning!! Och jag insåg att jag faktiskt klarar mig på rätt få timmar sömn också, i alla fall då och då..

Men åter till TREsemmé. Ibland slår det mig, jag har använt TREsemmé i många år, se mitt inlägg HÄR, inlägget är från 2012!! Och nu får jag chansen att jobba med så stora kunder, det är helt otroligt. Bloggen har i princip öppnat alla spännande dörrar i mitt liv, förstå så coolt? Det trodde jag inte när jag signade upp mig på bubbleroom 2008. Jag var alltså väldigt ärad över att få jobba med TREsemmé men även hela gänget som jag beundrar, Roshi var grym som programledare, Marre som är ett hårgeni, Jonas och Albin från FWB och så Tove från TREsemmé och mina Cube-tjejer. GRYMT! <3

Konceptet är “Blow out chair” där Marre fönade mitt hår och Roshi intervjuade mig, grillade mig kanske jag säga.. haha. Jag fick bära mina egna kläder så hoppade såklart i nya designs från SanneAlexandra, längtar tills det lanseras nu i November!

Här kommer några behind the scenes som bästa Cajsa har tagit!


6 kommentarer6 kommentarer om “Shoot with TREsemmé”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, underbar blogg du har! Hade en fundering, tyckte jag såg på insta att du skulle lägga ut färgkoden till ert sovrum, men nu hittar jag den inte. Skulle man kunna få färgkoden?
  Med vänlig hälsning, trogen läsare

  Reply
 • Hej,
  Jag ville bara fråga, vart är dina skor ifrån? De knähöga klackarna?

  Reply
 • dom är gamla från kina 🙂

  Reply
 • Hej Sanne,

  Jag undrar vart du har köpt stövletterna och väskan som du bär på sista bilden?

  Tusen tack!

  Reply
 • dom är gamla från kina 🙂

  Reply
 • Hej! Jättefina foton var kommer AC/DC o jeansen från?

  Reply