Merry Christmas

Julafton!! Vi var i Eskilstuna hela helgen och julmyst med familjen och släktingar, J har ju varit skadad så vi har fått lite mer tid ihop än vanligt, jag har blivit bortskämd med att ha honom hemma.

Men igår, julafton så firade vi i Stockholm med J’s familj. Så mysigt med Frasses första jul! Vi vaknade lilla familjen hemma med julfrukost, tomtegröt för alla tre och så öppnade vi paket ihop. Frasse tyckte det var kul med paket!

Jag bar en topp från Gina Tricot, egendesignade skinnbyxor och mitt diadem kommer från PicaPicas, länk HÄR.

Efter mysmorgon hemma åkte vi till Bromma och träffade J’s familj. Vi var ute en sväng, Frans fick åka pulka och gunga. Vilken fin jul!!! Jag har aldrig förväntningar på en vit jul i Sverige så det var ju helt fantastiskt.

Rocken fick J av mig i julklapp, ni hittar den HÄR. 

Frans overall hittar ni HÄR.

Processed with VSCO with dog1 preset

Efter Kalle Anka så kom tomten och Frans tyckte han var kul!

Bra juloutfit va? Denna killen vill bara stå….

Vi delade ut lite klappar och Frasse fick en sån bra bok med bilder på hans nära och kära så vi kan peka och han en dag kan lära sig alla namn!

Det blev en ganska tidig kväll för oss så vi åkte hem och badade lillen och mös i soffan!

Efter många timmars sömn vaknade jag upp bredvid lille grinchen, fin frissa va. Nu börjar ”vardagen” här hemma, J börjar träna igen och i morgon är det match och J är tillbaka efter skadan. Jag kommer gå runt i tofflor och pyjamas hela dagen. Dröm!

1 reaktion på “Merry Christmas”

  • Caroline skriver:

    Mysig jul ni ser ut att haft!
    Vad har du för örhängen? Letar efter vanliga små som du har då det är praktiskt då man har små barn och som man dessutom kan ha på sig varje dag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.