Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:42 | January 10, 2019

Year resume. January – May

När jag tittar på mina första fem månader av året 2018 så inser jag 1. Att Frans snart blir ett år och 2. Att även fast det var en lång väntan just där och då, sista tiden som gravid är ju en enda stor väntan upplevde vi så var det är så enormt fin tid. Sista tiden som bara vi två. Det var ju där hela nya resan i livet började, som ett team, som en liten familj fastän Frans fortfarande låg i magen och sprattlade. Från att känna honom varje kväll i magen  fram tills i Mars när han kom 3 veckor tidigt till att i Maj se Frans le för första gången, det är helt otroligt vilka månader, sådan tid man alltid minns. Tänk att han liksom under dessa månader gjorde entré i livet, förstå, tog sitt första andetag och kom till oss. Jag blir typ religös när jag tänker på det. Nu ska jag sluta svamla så går vi igenom första månaderna på förra året! =)


Januari:
Vi firade in det nya året i NYC. Min mage hade just börjat synas, vi åkte till LA när J hade NHL-break där vi hade så sjukt härliga dagar, vi var i Toronto och hade det mysigt, vi bodde ju bara 1,5 timme från Toronto så vi passade på för att få tiden att gå. Från Januari kändes det ju faktiskt som nedräkning inför bebis ankomst även fast han inte var beräknad förrän 16 April så kändes det innan året var slut som att “Esch, vi gör det där sen, vi får ju barn nästa år” men så fort det blev 2018 så började vi boa ordentligt.

Februari: Jag körde mycket gravidyoga, gravidmassager, hade babyshower ihop med dom två tjejer som jag umgicks med varje dag som också var gravida, vi hörs faktiskt fortfarande varje vecka på sms, var i NY i vek 32 och spelade in en reklamfilm (J gillade inte att jag flög) jag åt en massa nyttigt, tränade och laddade inför förlossning, hade besök av Ida och Johan och Denver och bara boade, tvättade Frasses små kläder och LÄNGTADE. Det var en så fin tid. Sista månaden för oss innan vi blev tre. Men det visste vi inte..

Gravid vek 30.

Mars: Åt olika bowls typ varje dag “lägg allt du gillar i en skål” den metoden, tränade Barre, gick på sjukhus-tour, hade en gravidfotografering, fotade mina mockajackor (höggravid), började bli enormt trött på att vara gravid och kände att jag skulle föda tidigt, packade BB-väskan, fick en vattenavgång som inte var en vattenavgång, väntade och väntade, det måste vara så det känns att gå över tiden, grottade ner oss i förlossning / bebis totalt och var mer än redo och samma kväll J’s föräldrar kom för att finnas nära ifall något skulle hända för att J egentligen skulle på roadtrip men inte åkte pga skada så gick vattnet och dagen efter var Frans ute. Frans vår lilla älskling kom till världen <3 Den mest speciella dagen och månaden någonsin.

 

April: Klev in i en liten bebisbubbla med onda bröst, hade hjälp av familj och jag ammade, ammade och ammade, allting var här och nu “första gången” första middagen, första turen och handla, första bilturen, ja ni förstår. Vi var verkligen helt förälskade i Frans och tittade på honom mest hela tiden.. <3 Jag hade Playmakers teamet där och jobbade litegrann sedan packade vi ihop vårt hem och flyttade hem till Sverige.


Maj: Kom till Sverige, träffade familj och vänner, första mötet med Frans för dom flesta <3 Flyttade in i vår lägenhet, Playmakers blev officiellt och började sändas, jag och J myste runt i Stockholm och njöt i lilla bubblan, hängde i vårt område, åt middagar, luncher och bara umgicks lilla familjen, var i Eskilstuna och hälsade på och fick dom första leendena av vår Frans.


6 kommentarer6 kommentarer om “Year resume. January – May”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Kan du inte visa vad du använder för skugga på ögonen? Det som du har vid ögonen? Samt vilken borste 🙂 kram

  Reply
 • https://sannealexandra.se/2018/01/25/beauty-secrets/

  Reply
 • Älska detta inlägg! Så roligt att läsa, ser fram emot nästa<3

  Reply
 • <333

  Reply
 • Hej Sanne.
  Jag vill bara säga att jag gillar din blogg. Det jag tycker är lite jobbigt är att man måste godkänna 3 saker innan man kan börja läsa. När man då ska acceptera eller kryssa ned så händer det väldigt ofta att man inte prickar helt rätt och då länkas man vidare till något. Går detta att åtgärda? Jag följer många bloggar men din är den enda som kräver detta varje besök. Ha det så bra

  Reply
 • Tack jag ska kika på det 🙂 tack för feedback!

  Reply