Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:36 | January 13, 2019

Beauty faves, perfect base

Jag har fått så mycket frågor om mitt smink på senaste, min bas. Jag har en ny kombination! Jag blandar nämligen dessa två serumen från By Terry, länk till det till höger hittar ni HÄR det ger superfint glow och länk till det på vänster hittar ni HÄR det ger en fin bränna. Min concealer är en gammal goding från Make up store, länk HÄR och sedan kör jag på Bare Minerals mineralpuder i färgen light länk HÄR och avslutar med solpuder från samma märke, länk HÄR.

Jag har tidigare delat alla mina skönhetsprodukter i ett inlägg HÄR och gjort en Youtubevideo HÄR. 


3 kommentarer3 kommentarer om “Beauty faves, perfect base”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, skulle bli glad om du här ville lägga upp dina parfymer. Såg de på insta men försvann innan jag han skriva ner de 🙁 Önskar dig en fin söndagskväll!

  Reply
 • Är det inte svårt att applicera mineralpuder ovanpå en flytande bas? Tänker att allt ska svepas runt i fejset bara när man jobbar in pudret?

  Reply
 • Hej Sanne!
  Du är världens finaste människa, älska älska din blogg! Fortsätt vara du och göra det du gör för det är verkligen kanon. Kram och puss till Frasse som är en så gullig unge<3

  Reply