Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:20 | January 27, 2019

First month of saving money with Opti

Nu har jag använt tjänsten Opti under en månads tid  för ett enkelt sätt att spara pengar via telefonen. När jag registrerade mig och berättade om detta senast hade jag satt igång ett sparande till Frans och det känns verkligen bra för mig, det känns moget och tryggt och helt rätt, att det dras pengar varje månad på autopilot till Frans känns ju som ett självklart val! Ni kan läsa mitt första inlägg där jag berättade om Opti HÄR.

Jag ska vara ärlig och säga att jag har inte varit en megasparare någonsin, jag har heller inte särskilt bra koll alls på aktier och fonder så att kunna få digital rådgivning har ju för mig varit avgörande i princip. Jag tycker detta sättet känns så modernt och enkelt så det gav en liten snöbollseffekt, jag har flera vänner nu som börjat spara med Opti och jag själv fick mersmak nu så jag satte upp ett nytt sparkonto som heter “Resa” Det jag gillar är du får svara på en massa frågor när du startar en “ny portfölj” som det kallas när du öppnar ett nytt sparkonto så hittar du ett sätt att spara på som passar just det sparandet.

Jag älskar ju att resa och eftersom J inte har någon hockeysäsong på våren och sommaren betyder det att det är enda gången vi kan resa, från typ Maj-September så ett resekonto kändes optimalt!

Jag valde medelrisk. På Frans valde jag låg risk men funderar på att ändra det till högre risk då pengarna ska ligga länge och det då finns lite tid för pengarna att växa.

Jag svarade sedan på massa individuella frågor där jag kunde välja hur mycket jag kan lägga undan åt detta konto i månaden och sedan var det KLART! Hörre ni, nu kör vi. Nytt år, nya möjligheter, nu ska jag vara duktig med min ekonomi!

Ni laddar ner appen HÄR.


4 kommentarer4 kommentarer om “First month of saving money with Opti”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här