Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | January 30, 2019

Always on the go

Nu har jag använt HeroEcoFeeding från Herobility under en tid nu och jag och Frasse är ju så nöjda, precis som många andra. Ni har väl inte missat att HeroEcoFeeding Starter pack har vunnit pris för årets babyprodukt? Välförtjänt skulle jag vilja säga för det har det har varit mycket festliga måltider för Frans och mindre kladd för mig. Hurra! Jag säger bara tack och hej till att Frans ska slänga tallriken i golvet också, här har vi hittat lösningen.

Här äter vi ihop, så mysigt.

Tallriken och skeden är tillverkade av majs vilket gör hela matupplevelsen ännu bättre, då vet jag att det är bra produkter både för Frans men också för miljön!

När han sedan var klar är det så lätt att göra rent haklappen och så sparade jag resterna med locket som hör till tallriken. Allting som gör det enkelt för oss föräldrar är ju guld värt, det vet ni med barn och dessa produkter underlättar verkligen för oss både hemma vid matbordet men även när vi är iväg och reser eller äter ute eller bara ska iväg till någon kompis!


5 kommentarer5 kommentarer om “Always on the go”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Reklam reklam reklam 😕 skulle vara kul om du blandade upp dessa inlägg med vanliga blogginlägg också men nu är det tre reklaminlägg på raken.. tråkigt för oss läsare tyvärr.

  Reply
 • Hej! Jag har alltid tyckt om att följa dig men på senaste har jag funderat på att sluta följa dig. Känns som att det bara är reklam som läggs upp i bloggen och på dina stories vilket är jättetråkigt att se/läsa. Om det blir för mycket så hade jag skippat några samarbeten för att fokusera mer på ditt “vanliga” liv, itne samarbetsinlägg 🙂

  Reply
 • Såå tråkigt med all reklam på dina stories och blogg! Jättetrist att följa dig nuförtiden, tar heller inte till mig av din reklam då det känns som att du gör reklam för allt bara. Ligger inget värde direkt i det du skriver…

  Reply
 • Hej Sanne! Ett önskeinlägg: vad du äter under en dag. Skulle va kul med lite inspirationstänk kring kost och hälsa:)

  Reply
 • Håller med om tidigare kommentarer. Slutade följa dig på insta för det var för mycket reklam men gillade ändå att läsa bloggen för den kändes mer personlig. Nu är det tre reklam-inlägg på rad. Tack och hej!

  Reply