Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:03 | February 3, 2019

Copenhagen

24 timmar i Köpenhamn med Vitamin Well eftersom jag är ambassadör, stolt sådan! Jag var medbjuden ner till Köpenhamn Fashion Week för lite happenings och vi var ett så sjukt skönt gäng. Från Sverige var det jag, Bisse och Molly. Grymma tjejer och vi skrattade tills vi grät samtidigt som vi hade sjukt djupa konversationer, så spännande. Det är verkligen inte alla man pratar djupt med, det krävs lite för att känna sig trygg men dessa 24 timmar var magiska med magiska människor.

Detta var första gången jag kände att det kändes väldigt lugnt att lämna Frans i 24 timmar, han är så pass gammal nu att det inte vred sig i magen så jag är så glad över att jag kände så för jag kunde verkligen slappna av och bara ha sjukt roligt, jag var liksom i ett helt annat land och kunde bara släppa allt för en stund. På planet ner ska jag erkänna att när jag satt där helt okontaktbar uppe i luften och lyssnade på en podd slog det mig verkligen “Är jag mamma?” “Är jag mamma till Frans?” det är så lustigt, hur hände det? Så känns det. Jag minns knappt exakt känslan av att vara gravid mer än att jag tyckte om det. Jag har i alla fall alltid gillat att flyga, det är något med att få sitta högt upp över molnen där ingen kan få tag i en, det gör mig alltid superkreativ.

Väl framme åkte vi direkt till en brunch på Far Dreng, sprang inom en vintagebutik innan, det kanske ni såg i min vlogg. Köpenhamn var underbart!! Här samlades många av oss som jobbar tillsammans med VW för en brunch.

Vi sprang på en del visningar!

Jag hittade ingen toffs på hotellrummet och var kreativ med mitt morgonrocksband.

 

Jag och Bisse som också är mamma hade pratat om att när vi kommer till hotellet ska vi ta 2 timmar och bara chilla på rummet och göra ingenting men vi var för taggade så när hon smsade “jag vill ha pina colada” så bestämde vi oss för att ses nere vid poolen. Jag drog på mig bikini från Valerie och rusade ner!!

Två glada morsor!! Här badade vi i typ 2 timmar, åt tryffelpopcorn, drack drinkar och levde life!

Piffade oss sedan på 10 minuter och mötte upp resten av gänget för en drink innan vi tillsammans åkte till middagen på Punk Royale vi skulle ha med hela gänget vi träffat tidigare under dagen.

<333

Punk Royale var sjukt kul. Jag har varit på det här i Stockholm och det var precis lika stökigt i fredags. Jag och Bisse hade ett sjukligt skrattanfall här, jag kunde inte ens titta på henne haha. Vi röjde på bra här och hade supergulliga tjejer från Estland vid vårt bord vi hade roligt med. Plötligt kom en servitör ut med en stor vodkashot i en spruta och sprutade in i min mun utan att jag var beredd och sa “Happy Birthday” följt av att hela restaurangen, typ 20 pers sjöng Happy Birthday för mig……. Bisse, din sate. Hahahah, vad jag skrattat åt det i efterhand. Bisse tog sedan över som dj och vi alla hade så roligt. Vi hade bord på stället mitt emot så vi smet förbi där sedan gick vi mammor hem tidigt och åt mat i sängen. Drömmigt!

I lördags var jag pigg och glad, sov nästan en hel natt, jag vaknade ändå och undrade var Frasse var!! Vi åt supergod frukost och sedan var det dags för…

Lite facetime med mitt minsta hjärta <3

Sedan var det dags för boxning!! SÅ kul!!!

Duschade sedan av mig och piffade mig inför att plåta lite med fotografen VW hade anlitat, superduktig tjej. Ni ska få se bilder sen!

Denna kavajen från Mayla är så fin. Jag bar den ihop med mina Leather leggings jag designat. Ni hittar kavajen HÄR och mina skinnbyxor HÄR. 

Sedan åkte jag och min resekompanjon Bisse till flygplatsen och klämde varsin pasta och avslutade trippen på bästa sätt. TACK Vitamin Well (NI ÄR UNDERBARA) och Bisse och Molly för detta dygn.


3 kommentarer3 kommentarer om “Copenhagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Synd att du inte mera vill le på dina bilder…

    Reply
  • Älskar eller kanske älskade o le men med min tandställning är de så svårt haha 🙂 de är därför!

    Reply
  • Vart är din snygga gröna kavaj ifrån?

    Reply