Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | March 12, 2019

Habity hjälpte oss att fixa vårt gästrum till ett barnrum!!

Sedan jag var gravid har jag drömt om att inreda ett barnrum men sen vi flyttade hem till Sverige har tiden inte funnits där. Vi har haft vårt extrarum som ett gästrum och tillslut kom jag och J överens om att Frans skulle få sitt eget rum lagom till hans 1-årsdag. Men J är mitt i säsongen och jag har fullt upp på mitt håll och kunde inte föreställa mig hur jag skulle hinna göra om gästrummet. Men jag tankade ner Habity och fick hjälp med ALLT. Genom deras smarta chattfunktion hittade jag både elektriker, målare och inredningsstylist.

Jag hade ett snabbt möte med inredningsstylisten Fredrica från Dream Design Stockholm (länk), partner till Habity, där jag berättade vilka färger vi gillar med och vilket typ av barnrum vi tror skulle passa Frans, men därifrån lämnade jag över allt i deras händer. Förutom att man kan få snabb hjälp med det mesta kring hemmet på ett enkelt och bra sätt, gillar jag att Habity har massor av inspiration när det kommer till snygga hem. Både i appen och på instagram

Nu blev vi klara innan Frans 1-årsdag tack vare dessa hjältar! Vi är så himla nöjda, jag hade aldrig kunnat göra detta själv. Det absolut roligaste och viktigaste var ju att Frans skulle gilla sitt rum och det som är så härligt är att han numera, från att aldrig ha sovit i egen säng numera sover i sitt rum. Och när vi sitter i vardagsrummet kryper han fort in i sitt rum, precis som han förstår att det är hans rum och sätter sig och leker. Det finns ju så mycket att upptäcka där inne. Känslan i rummet blev harmonisk och ljuv på något vis. Jag är glad att vi valde att köra på en grå/grön färg som gör sig så bra i detta rum som har mycket ljusinsläpp.

Så här såg rummet ut före. Från början hade vi en dubbelsäng där och det var ett gästrum. Och innan det blev Frans rum blev det ett så kallat “avlastningsrum”, ni vet hur det kan bli, man ställer in allt man inte vet vad man ska göra av i princip.

Och så här bra blev det! Tack Habity!


9 kommentarer9 kommentarer om “Habity hjälpte oss att fixa vårt gästrum till ett barnrum!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, vad fint! 😍 Bra inspiration för en annan när det är dags för att inreda vårt barnrum 👌

  Reply
 • Varifrån kommer bordet och stolarna? Superfint!

  Reply
 • Ja, vad kommer det fina runda naturfärgade bordet och pallen ifrån?

  Reply
 • Jättefint! Vad heter väggfärgen?

  Reply
 • skriv mer om kost och träning <3

  Reply
 • Så fint! Särskilt bra med bordet där han kan sitta och rita 😊

  Ledsen att jag är en party pooper men snälla tänk på att ljusslingan överst på trästegen utgör strypfara. Är supernojjig med alla sladdar. Samma sak gäller tex rullgardinssnören

  Reply
 • Samma med vägglampan vid sängen!

  Reply
 • Jättefint❤️
  Vad är det för kod på väggfärgen?

  Reply
 • Superfint! Vad är det för färgkod på de grågröna väggarna? 🌟

  Reply