Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:22 | April 7, 2019

Frans room – all you need

Jag fick ju som sagt hjälp av Habity med Frans rum och inredan som hjälpt mig är Fredrica, Dreamdesign.sthlm på IG. Ni hittar henne HÄR.

Ni är många som har frågat om Frans rum så här kommer allt ni kan tänkas vilja veta! Först ut, färgkoden på väggarna. Den har varit populär bland er, visst är den underbar? Den ger sådant lugn. Den heter S 2005-G607 se nedan;

Taklampor HÄR matta Layered HÄR.

Säng HÄR, sängskydd grönt HÄR, sänghimmel HÄR, belysning i sänghimmeln HÄR, dekorationsmobil moln HÄR förvaring på sängen HÄR, tavla från en kille jag lärde känna i St Barbara HÄR är hans Instagram, ribbstol HÄR, förvaringspåse med tiger HÄR, förvaring i på ribbstolen grå HÄR, vit belysning HÄR, pall HÄR, Sköldpadda gosedjur HÄR,  gosedjur hund HÄR, gosedjur present, låda med kaninöron Ferm Living (slut!) stickers som lyser i mörket på väggen från Stickstay.se

Tavla “Frans” från Valabi HÄR, Cykel HÄR, Förvaringsbox HÄR, Fåtölj HÄR, Vit lampa HÄR, Hängare HÄR, Grön förvaringspåse hittar ej, Mugg HÄR, frukter HÄR, FRANS bokstäver Panduro (målat in väggfärgen) Grön filt HÄR

Bord hittar inte exakt men likt HÄR, stolar HÄR, pall hittar inte exakt men flera liknande HÄR, Gosedjur giraff grå som står upp HÄR, förvarinsgsboxar i fönstret HÄR, björnlampa grå i fönstret HÄR, liten spegel HÄR, klossar HÄR, sänglampa HÄR

Hylla HÄR, Bänk HÄR, Kudde grön HÄR, kudde brun HÄR, Filt liknande HÄR, apa HÄR, Lampa HÄR


3 kommentarer3 kommentarer om “Frans room – all you need”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här