Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:24 | May 6, 2019

Outfit of the day

Nu är det ombytta roller här hemma, J är hemmapappa och jag har varit ute på jobb. Denna veckan innan vi åker till Spanien på fredag kommer bli intensiv. Jobb, visning av lägenhet vilket kräver en hel del jobb samt lansering osv så nu är det fullt ös här hemma men i Spanien blir det lugnt och fint. Längtar!

Nu ska jag spela in några samarbeten. Vi hörs! Och just ja, min outfit, klänningen köpte jag på HM Trend tidigare i år, skorna från Alexander McQueen och solglasögon från Chimi.


2 kommentarer2 kommentarer om “Outfit of the day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fin du er : D er det fargen kiwi du har på brillene? Vet du om det kommer rabatt med briller 2 for 1 snart igjen? : D

    Reply
  • Japp! Det vet jag inte men spana in min IG i veckan 😉

    Reply