Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | February 9, 2020

Mamma-treats!

En riktig gravidlyx, ansiktsbehandling hos Alexandra på Nordiska Kliniken. Hon kör kemisk peeling på mig och en massa fukt. Det är så ljuvligt där, hon är en så fin och varm tjej så man blir alldeles lugn bara man kliver in i hennes rum. Att man får ligga under ett stort fluffigt täcke gör det ju inte sämre, jag somnar varje gång…. <3 Såhär glowig och fin var jag i veckan efter min nap hos Alexandra haha!

Dessa vitaminer äter jag under min graviditet! Multivitamin med folsyra i (3 om dagen) probiotika, det kanske är dessa som gjort att mitt immunförsvar är så bra!! Och så omega 3 fetter för oss moms 2 be. Jag går alltid till hälsokost och köper vitaminer, jag går alltid in och berättar mitt tillstånd och får rådgivning. Gravid eller inte gravid. Älskar hälsokost!


2 kommentarer2 kommentarer om “Mamma-treats!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Sanne! Tack för en härlig och inspirerande blogg! Eftersom du skriver mycket om hälsoval, mycket om kost så har jag en fråga..Hur tänker du kring barns mat och kostvanor? Ibland lägger du ut din och din makes mat, men vad äter Frasse då? Hoppas du skriver lite kring detta!😀
    /Matintresserad mamma

    Reply
  • Tack! Åh alltså vi håller på och tragglar med Frans kost. Hemma äter han i matväg endast köttbullar och korv, inte ens pasta eller något till. Jag har försökt gjort egna köttbullar men det går såklart inte hem.. Så, vi blandar kalkonköttbullar, kycklingköttbullar och vanliga (alla frysta haha!) och så samma med korv, varierar köttet i korven. Så trist. Vi kan laga panerad fisk, köttfärsås, allt, inget funkar. Iom att han inte äter varierad kost alls hemma försöker vi få i honom turkisk yoghurt, ägg, bananpannkakor, massa frukt och bär (De älskar han) smoothies och bra bröd. Det funkar iaf! Men, det är svårt. På förskolan äter han mer varierat, tack och lov.. dock vissa dagar bara sås. Hehe. Kram!!

    Reply