Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:12 | March 5, 2020

En dagens

Igår var jag på ansiktsbehandling på Nordiska Kliniken hos bästa Alexandra. Jag går dit var 4-6e vecka och Alexandra har alltid den bra plan för vad vi ska göra. Igår körde hon en hel del återfuktning och glow, jag vet inte hur många masker hon la och min hy sa verkligen bara SLURP. Så torr! Men det blev så bra, jag fick verkligen tillbaka min lyster. Och så igår kväll kom Gaby från Dashl och sprayade mig, jag behövde en fuskbränna. Därav, superlätt att lägga en lätt sminkning i morse…

På mig idag har jag en ny tröja från Lexington länk HÄR och i vanlig ordning mina läderleggings HÄR.

Som ytterplagg hade jag min kappa från Wakakuu Icons, en stor favorit! Jag har förlängt mitt samarbete med Wakakuu Icons, så kul – gillar verkligen deras design. Och så boots från Isabel Marant!


2 kommentarer2 kommentarer om “En dagens”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hei!
    Ser at du skal komme med gravid-versjon av suit pants. Det er SÅ etterlengtet for oss som går i dress på jobb og er gravide ❤️ kan jeg spørre når den kommer ut? Venter og håper den kommer snart, så jeg endelig kan se fin ut i dress igjen 🙂

    Reply
  • Jag hoppas på bästa läderleggingsen i beige! Hade varit snyggt med ett sytt pressveck hela vägen över på varje ben med 😍👍

    Reply